Lamborghini a prezentat la Detroit doua editii speciale Ad Personam

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.01.2009
Lamborghini Murcielago LP640 si Gallardo LP560-4 au aparut in fata publicului de la Detroit dupa ce au fost "tratate" cu accesorii Ad Personam.

Lamborghini a ales sa expuna in cadrul standului sau de la Detroit noul Gallardo LP 560-4 Spyder, in premiera pentru America de Nord, si alte doua editii speciale, rezultate al programului de individualizare Ad Personam. Asa cum probabil intuiati, cele doua editii speciale, bazate pe Murcielago LP 640 si pe Gallardo LP 560-4, sunt personalizate atent, atat la exterior cat si la interior.

Astfel, caroseria ambelor modele a primit un finisaj albastru mat, capabil sa ofere supercarurilor un look "elegant si rafinat, dar si foarte puternic si dinamic". Viitorii clienti vor putea alege insa si alte culori exterioare: negru mat Nero Nemesisa, alb mat Bianco Canopus si maro mat Maronne Apus.

La interior insa, cele doua modele prezentate de constructorul italian, difera. Gallardo LP 560-4 a primit un habitaclu captusit cu piele neagra Nero Perseus, ce contrasteaza cu cusaturile albastre, asemanatoare culorii caroseriei. Interiorul este completat de insertii din fibra de carbon in timp ce la exterior, jantele cu finisaj negru Callisto, completeaza si mai bine aspectul sportiv.

La randul sau, Murcielago LP 640 primeste acelasi tratament la interior, de aceasta data cu piele Alcantara. Insertiile din fibra de carbon se regasesc la nivelul consolei centrale, a usilor si a volanului. Aspectul exterior este completat si el de un set de jante cu aspect negru Hermera.

Comentarii (1)

  • satin blue
    asa se numeste culoarea
    superba culoare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru