Lamborghini ar putea dezvolta un supercar cu motor frontal şi 4 locuri care să rivalizeze cu Porsche Panamera

de Daniel Popescu
Vineri, 15.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini analizează oportunitatea de a produce un supercar cu 4 locuri şi motor frontal, care să fie mai accesibil decât actualele modele din gamă şi care să lupte direct cu Porsche Panamera.

Lamborghini are în prezent doar două modele în gamă, prin Aventador şi Huracan, iar în prezent dezvoltă şi primul său SUV, care va fi cunoscut sub numele de Urus. Constructorul italian ia însă în calcul o extindere a gamei la patru modele prin lansarea unui nou supercar cu caracteristici diferite de cele ale sportivelor actuale.

Potrivit unor informaţii neoficiale, Lamborghini ia în calcul lansarea unui supercar cu 4 locuri şi motor amplasat frontal care să fie oferit la un preţ mai mic decât cele practicate pentru Aventador şi Huracan, iar obiectivul este de a avea în gamă un concurent direct pentru Porsche Panamera.

Urmareste Automarket
Primele speculaţii sunt că noul model, al cărui nume nu este cunoscut în acest stadiu, ar putea avea un motor cu 8 sau 10 cilindri cuplat la un motor electric pentru a furniza astfel o propulsie hibridă.
O altă ipoteză este însă ca noul model să fie unul foarte asemănător cu Huracan, dar semnificativ mai accesibil pentru a putea genera vânzări mai mari.

În cazul în care va fi aprobat, noul model va apărea în preajma anului 2020, iar până atunci Lamborghini va introduce şi un update semnificativ care vizează implementarea unui sistem de propulsie hibrid. În schimb, Aventator va păstra actualul motor V12 până când va fi înlocuit de un nou model în 2022.

Via TheMotorReport

Comentarii (2)

  • Ar fi cazul. Si asa noua Panamera nu are concurenta serioasa momentan.....
    8 0
  • no name
    Aha dar de ce asa de tarziu se Lanseaza Viitoarea Limuzina Lamborghini in 2020 totus e cam tarziu in 2020 putea macar sa o lanseze in 2019 cu un an mai devreme "totus zic si eu de ca o mica parere!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru