Lamborghini Aventador, avariat serios în Dubai

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 22.06.2012
Un nou exemplar Lamborghini Aventador a fost avariat serios de proprietarul său. Acesta încerca o serie de drifturi când a pierdut controlul supercarului.

De îndată ce proprietarii noului Lamborghini Aventador şi-au primit jucăria de 700 de cai putere s-au şi consemnat primele accidente ale supercarului. În urmă cu câteva săptămâni, un Aventador a fost lovit serios de o motocicletă. Zilele trecută, în Dubai, un alt exemplar al sportivei din SantAgata Bolognese a fost trecut în rezervă.

Maşina a fost găsită în curtea unui service din Dubai după ce proprietarul a încercat să execute câteva drifturi şi a pierdut controlul. Aventador-ul a lovit un parapet şi a sfârşit cu daune serioase la nivelul axei frontale şi implicit al suspensiei. Din fericire, proprietarul a scăpat ieftin, o avarie la motor fiind echivalentul unei daune totale.

Din informaţiile furnizate de publicaţia locală, se pare că nimeni nu a fost rănit în accident.

via l motorauthority

Comentarii (2)

  • ''''''''''
    Cat o costa bara? E orikum,se gaseste si in piata cu 10 lei bucata.Glumesc!
    8 3
  • ce inseamna sa ai bani pentru care nu ai muncit (foarte mult).. o sa se termine si petrolul si sa vedem cum se descurca maimutele astea din orientul mijlociu numai cu turismu!!
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru