Lamborghini Aventador îşi ia un ”job” temporar la Aeroportul din Bologna

de Sebastian Toma
Joi, 09.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini aniversează 50 de ani de carieră printr-o campanie agresivă de promovare. Printre idei se numără şi o prezenţă de 13 zile la aeroportul din Bologna, în postura de maşină de asistenţă pe aeroport.

Esential 13 zile va fi folosit exemplarul din imaginile alăturate de personalul aeroportului din Bologna, Italia.
Lamborghini Aventador va ”lucra” vreme de 13 zile şi în slujba aeroportului din Bologna, Italia. Supercarul italian va fi folosit în cadrul campaniei de aniversare a 50 de ani de la naşterea mărcii din Sant'Agata şi va avea rolul de vehicul ”Follow Me” în cadrul aeroportului. Acest tip de vehicul este folosit pentru a ghida aeronavele din momentul aterizării până la locul de parcare. Cei care aterizează pe respectivul aeroport vor avea ocazia să-l vadă pe Aventador în acţiune până în data de 19 mai. Cei de la Lamborghini i-au instruit deja pe membrii echipei aeroportului cu privire la tehnicile de pilotaj necesare strunirii celor 700 CP de sub capotă, pilotul de teste Mario Fasanetto fiind profesorul angajaţilor care vor avea norocul să conducă un Aventador în cadrul programului de lucru.

Pentru noul său job temporar, Aventador a îmbrăcat ”straie” alb-roşii şi a fost echipat cu un girofar, aşa cum dictează normele aeroportului italian.

Între timp, Poliţia din Dubai a achiziţionat un Aventador pentru misiunile de patrulare. Acesta este coleg de flotă cu modele precum Lotus Evora S, Lamborghini Gallardo şi mai multe exemplare Chevrolet Camaro, toate vopsite în culorile poliţiei din Dubai, alb şi verde.

Urmareste Automarket
Pentru a marca exclusivitatea modelului care sărbătoreşte 50 de ani de Lamborghini, constructorul din Sant'Agata Bolognese a decis să ofere o ediţie specială a lui Aventador, oferit în doar 100 de unităţi.
Este vorba despre Aventador LP 720-4 50 Anniversario Edition, al căror preţ nu a fost însă dezvăluit. Noul 50 Anniversario propune un kit de caroserie diferit, care include un nou spoiler frontal, din fibră de carbon, cu prize de aer mai pronunţate şi un aer mult mai agresiv decât cel al accesoriului standard. Schimbări importante şi la nivelul posteriorului, unde deflectorul din fibră de carbon a fost şi el uşor restilizat.

Via GTSpirit

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru