Lamborghini Aventador se apropie de 1000 de cai putere cu ajutorul Novitec

de Bogdan Mirică
Miercuri, 03.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Novitec a lansat un kit de tuning pentru Lamborghini Aventador. Pe lângă pachetul aerodinamic, tunerul oferă şi modificări pentru motor, capabile să urce puterea totală aproape de pragul de 1000 de cai.

Novitec a dezvăluit astăzi un kit de tuning nou pentru Lamborghini Aventador, vârful de lance al constructorului din SantAgata Bolognese.

Supercarul se bucură de un pachet aerodinamic nou, care include o extensie pentru spoilerul faţă, o capotă cu fante de ventilaţie, prize de aer superioare, praguri laterale, un eleron supradimensionat şi un deflector din fibră de carbon. Clienţii pot opta şi pentru o suspensie nouă, de provenienţă KW, dar şi pentru jante cu dimensiuni de 20 sau 21 de inch, însoţite de pneuri Pirelli P-Zero.

Alături de kitul de caroserie, Novitec a oferit şi o serie de modificări pentru motorul V12, disponibile în patru stagii. Aşadar, Lamborghini Aventador poate livra 722 de cai putere şi 704 Nm, 728 de cai şi 709 Nm, 743 de cai şi 716 Nm, precum şi 748 de cai şi 722 Nm.

Pentru cei care nu se mulţumesc doar cu atât, Novitec a gândit şi un super pachet dispus să urce puterea motorului până la 969 de cai putere şi 912 Nm. Cu asemenea resurse, Aventador poate accelera de la 0 la 100 de km/h în 2.8 secunde şi de la 0 la 200 de km/h în 7.4 secunde.

Comentarii (7)

  • nu stiu cati ati vazut un aventador in carne si oase dar eu unul ,da.e de speriat ....nu stiu ce evacuare avea dar aveam impresia ca-i un elicopter...o data am mai auzit ceva asemanator pe un slr mclaren...in fine masina-i extrema.
    14 0
  • Nici nu stiu daca am voie sa comentez la o asa opera de arta. Arata bestial. Mi-as dori foarte mult aceasta masina.
    10 0
  • nu degeaba e masina lui Batman
    10 0
  • Vasilica
    Dar fiabilitatea? Cica e plin serviceurile de ele mai ales ca sunt Audi de fapt
    1 2
  • Vasilica,fiabilitatea unei asemenea masini nici macar nu ar trebui sa ne intereseze pe noi,muritorii de rand.Esti si tu un obsedat?
    1 0
  • Adrian
    @Vasilica
    Sunt Audi dar asta nu inseamna ca nu sunt fiabile. In general masinile sport exploatate la maxim nu vor rezista prea mult. Dar daca ai grija de ea cat, te tine destul.
    1 0
  • Fratilor, Vasilica a facut o gluma. Ca de obicei :)

    Lache, eram convins ca tu erai in spatele nick-ului @vasilica :) Oricum, ma bucur sa stiu ca sunt mai multi cu simtul umorului :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru