Lamborghini Aventador SuperVeloce Roadster: primele imagini cu decapotabila de 750 de cai putere

de Bogdan Mirică
Miercuri, 08.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini Aventador SuperVeloce Roadster oate fi deja descoperit într-un prim set de fotografii. Comparativ cu fratele său coupe, decapotabilă are cu 50 de kilograme în plus.

Deși ne-am fi așteptat ca Lamborghini Aventador SuperVeloce Roadster să fie dezvăluit într-un comunicat de presă, primele imagini cu cel mai nou supercar din SantAgata Bolognese vin de la un fotograf celebru: Jordan Shiraki. Acesta a realizat ședința foto oficială a noului model Lamborghini și a primit acceptul de a publica primele imagini oficiale.

Vopsit într-o culoare de caroserie specială, denumită Blu Gauco, noul Lamborghini Aventador SuperVeloce Roadster nu se îndepărtează de designul fratelui coupe. Singura diferență o reprezintă acoperișul rabatabil, din fibră de carbon, care cântărește doar 5.8 kilograme.

Ranforsările aduse șasiului și caroseriei, precum și acoperișul rabatabil au făcut ca Aventador Roadster SuperVeloce să cântărească cu 50 de kilograme mai mult decât coupe-ul.

Esential 5.8 kilograme va cântări acoperișul rabatabil din fibră de carbon al noului Lamborghini Aventador SuperVeloce Roadster.
Chiar și așa, sub capotă se află același motor V12 de 6.5 litri, capabil să dezvolte 750 de cai putere și un cuplu motor de 690 Nm.
Cu ajutorul unui sistem de tracțiune integrală și a unei transmisii automate ISR cu șapte rapoarte, noul Lamborghini Aventador SuperVeloce Roadster va accelera de la 0 la 100 de km/h în 2.8 secunde și va atinge o viteză de 355 km/h.

Lamborghini a anunțat că Aventador SuperVeloce va fi produs în 600 de exemplare, toate achiziționate deja. Fratele său cu acoperiș rabatabil, Aventador SuperVeloce Roadster va fi produs în doar 500 de unități, comenzile fiind deja deschise la dealerii Lamborghini din întreaga lume.

via jordanshiraki

Comentarii (5)

  • MuresMures
    peste 5 - 10 ani o masina o sa aiba 8 -10 nume
    1 3
  • si sa mai zici ca bani nu aduc fericirea:)))))
    11 0
  • someone
    vai cum iti face asta freza......
    7 0
  • Asta e masina anti-matreata ! Superba !
    0 0
  • Un baiat
    @tzenu_bmw
    Exact ! Cine zice ca nu e un ipocrit !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru