Lamborghini Aventador versus un avion de vânătoare F16 Fighting Falcon

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 09.06.2012
Revista daneză Bilmagasinet a vrut să afle răspunsul la eterna întrebare: Ce este mai rapid, avionul sau mașina? Pentru asta a pus față în față un Lamborghini Aventador și avion de vânătoare F16.

Lamborghini Aventator este unul dintre cele mai rapide supercaruri din ziua de azi. Poate însă să țină piept unui avion de vânătoare? Ziariștii de la revista auto daneză Bilmagasinet au vrut să afle răspunsul și au pus un Lamborghini Aventador față în față cu un avion de vânătoare F16 Fighting Falcon al armatei daneze. Au filmat totul și putem vedea rezultatul în clipul de mai jos. La sol, Aventador-ul se dovedește a fi foarte rapid, dar după ce avionul de vânătoare decolează lasă în urmă tot ce mișcă. 

Nu este prima dată când cineva încearcă să răspundă acestei întrebări. În 2007, Richard Hammond de la Top Gear a încercat aceiași întrecere, dar a pus la încercare un Bugatti Veyron și un Eurofighter Typhoon. 

Comentarii (5)

  • ma rog...nu vad sensul..ce treaba are una cu alta?...poate asa un moment publicitar.bine, masina-i la superlativ.ce au vrut sa demonstreze,de fapt pana la urma?deci cine si-a pus acesta intrebare,poate nu stie ce-i aia masina sau avion...era mult mai interesant de vazut o liniuta cu un gtr...
    9 5
  • ce vrea sa spuna ?! MASINA ASTA E AVION !\
    6 4
  • unde sunt aripile daca e avion? sa nu exageram
    3 7
  • @ Automarket
    VW Group are cale libera sa cumpere restul de 50.1 % din constructorul de masini sport Porsche AG . Cel mai important obstacol a fost depasit potrivit publicatiei germane Wirtschaftswoche si anume plata unui impozit de catre Porsche Automobil Holding SE in valoare de 1.5 miliarde euro . VW Group va plati pentru restul de 50.1 % din Porsche AG suma de 4.5 miliarde euro iar impozitul ce va fi platit de Porsche Automobil Holding SE va fi de 118 euro reprezentand valoarea la bursa a unei actiuni VW Group . Tranzactia va fi finalizata in saptamanile urmatoare urmand ca Porsche sa se alature celorlalte marci VW Group : VW, Audi, Skoda, Seat, Bentley, Bugatti, Lamborghini, VW Vehicule Comerciale, Scania, MAN si Ducati . Holdingul familiilor Porsche si Piech ( Porsche Automobil Holding SE ) va ramane in continuare principalul actionar VW Group cu aprox. 51 % din actiunile cu drept de vot .
    4 1
  • Doamne cum suna motorul acestei bestii. O singura data am auzit pe viu versiunea de curse Lamborghini Murcielago GT1 la Fia GT in Bucuresti, insa si acum cand imi amintesc mi se ridica parul pe maini. Superb.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru