Lamborghini este si in acest an pe val

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 23.10.2008
Stephan Winkelmann, CEO-ul Lamborghini, a declarat ca si 2008 este un an pozitiv pentru constructorul italian.

Criza economica actuala se pare ca nu afecteaza foarte tare constructorii de nisa, Lamborghini fiind cel mai concret exemplu. Stephan Winkelmann, presedintele Lamborghini, a declarat intr-un cadru oficial ca anul acesta va fi unul pozitiv pentru constructorul din Sant'Agata Bolognese.

Anuntul a fost facut odata cu deschiderea oficiala a noului centru logistic Lamborghini, o institutie care va optimiza procesele de productie pentru a obtine o calitate maxima.

Dupa ce in 2007 Lamborghini a doborat propriile recorduri de vanzari, constructorul italian se pare ca va incheia si acest an cu un bilant pozitiv. Potrivit lui Winkelmann, anul acesta productia va sari de 2500 de unitati, ceea ce se va traduce printr-o crestere a profitului.

"Strategia noastra pentru viitorul apropiat este sa continuam munca de dezvoltare a doua modele foarte importante: LP560-4 si LP640-4, incercand sa crestem vanzarile cu o treime in Europa, o treime in America si o treime in regiunea Asia-Pacific, piata cu cel mai mare potential", a declarat Winkelmann.

Lansarea lui Estoque in urmatorii 4-5 ani ar putea de asemenea sa ingroase profiturile Taurului din Sant'Agata Bolognese.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru