Lamborghini Murcielago SuperVeloce, distrus într-un accident din Indonezia

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 12.03.2012
Un şofer din Indonezia a pierdut controlul volanului unui Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce şi a avariat serios supercarul italian. Şoferul a scăpat fără nicio zgârietură.

În urmă cu şase luni, un şofer din Indonezia a distrus un Lamborghini Murcielago SuperVeloce. La vremea aceea, un cititor al forumului Luxury4play a fotografiat epava, ca apoi să publice imaginile pe respectivul portal. Aparent, proprietarul a scăpat fără nicio zgârietură în urma accidentului, cu toate că maşina a fost distrusă întegral. Condiţiile în care a avut loc accidentul sunt necunoscute, dar loviturile suferite de model sugerează un impact la viteză mare în urma căruia Murcielago-ul a fost proiectat în alt obiect.

În opinia celor de la Lamborghini, Murcielago SuperVeloce este cea mai pură iterare a unui Murcielago şi este destinată pasionaţilor adevăraţi. În Indonezia mai sunt încă trei exemplare Murcielago SuperVeloce, informează unul dintre utilizatorii portalului menţionat mai sus. În comparaţie cu un Murcielago standard, versiunea SuperVeloce este mai puternică şi mai uşoară. În plus, aceasta are un pachet aerodinamic îmbunătăţit.

Supercarul cântăreşte doar 1.565 kilograme şi este echipat în standard cu o transmisie secvenţială e-Gear cu şase trepte.

Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce a debutat la Salonul Auto de la Geneva din 2009. Modelul are un motor V12 care dezvoltă 670 CP la 8.000 rpm şi 660 Nm la 6.500 rpm graţie unui sistem de admisie modificat şi a unei hărţi mai agresive de injecţie. Propulsorul îi permite să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 2.9 secunde şi să atingă o viteză maximă de 343 km/h.

Via | Luxury4play.com

Comentarii (1)

  • DWO Driving While Oriental
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru