Lamborghini: "Noi nu livrăm maşini, ci visuri pentru un grup select de clienţi"

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 12.01.2012
Directorul Lamborghini susţine că scopul mărcii pe care o conduce nu este acela de a vinde multe maşini, ci de a-şi mulţumi clienţii deja existenţi.

Esential

1600 de maşini a livrat Lamborghini în cursul anului trecut. Conform prognozelor interne, 2012 va aduce o îmbunătăţire a acestei cifre.

Deşi clienţii mărcii italiene Lamborghini se numără printre cei mai pretenţioşi când vine vorba de maşinile pe care le comandă şi ulterior le conduc, aceştia nu au prea multe de comentat când vine vorba de timpul de livrare a maşinilor care sunt produse în Sant'Agata Bolognese. Conform informaţiilor dezvăluite de preşedintele Lamborghini, Stefan Winkelmann, în cadrul Salonului Auto de la Detroit, timpul de aşteptare pentru un exemplar Reventon este de până la 18 luni din momentul comenzii ferme.

Şeful mărcii italiene consideră că timpul de livrare nu este o problemă pentru clienţii mărcii deoarece aceştia înţeleg foarte bine că maşinile au nevoie de timp pentru a fi construite la standarde ridicate. "Suntem destul de conservatori când vine vorba de prognoze de vânzare pentru maşinile pe care le producem. Scopul nostru nu este acela de a livra multe maşini, ci de a livra visuri pentru un grup select de clienţi", spune Winkelmann.

Fabrica Lamborghini lucrează astăzi la capacitate maximă (900 de maşini anual) pentru a produce maşini deja comandate.

În acest an, lui Aventador şi lui Gallardo li se va alătura supercar-ul Sesto Elemento, al cărui preţ va fi de 1.6 milioane de euro. 

via | Automotive News (înreg.)

Comentarii (11)

  • vise nu visuri... saraca limba romana....
    19 7
  • stai linistit
    a fost citat, poate ca Winkelmann nu stie sa vorbeasca. :D
    9 6
  • mircea
    @lol
    Visele sunt cele pe care le ai noaptea, visurile sunt aspiraţiile, cele cu ochii deschişi. În rest, ai dreptate. Săraca limbă română!...
    25 6
  • :D
    Vise sau visuri, nu conteaza. mie mi-a placut la nebunie raspunsul... nesimtit de arogant.
    12 1
  • Doar Bugatti si Pagani pot livra visuri/vise cum vreti voi sa spuneti.
    Lamborghini e mai mult decat ok dar e exagerat ce spune el. REVENTON nu mi se pare decat o masina supraevaluata. Arata ca Aventador. Faptul ca sunt 20 in lume nu prea imi pasa. Oricum cine are Bugatti sau Pagani are si restu (Ferrari, Lambo etc).
    3 6
  • @ Mircea
    si alea tot vise sunt asa cum spune si o celebra vorba romaneasca " vise taica, vise", nu "visuri taica, visuri".
    7 4
  • aloo limbisti....
    gramatical sunt corecte ambele variante!!!!!!!!!

    masina e o rakea si la propriu si la fig insa cred ca locul ei e undeva pe un circuit....
    3 6
  • @edi80
    bravo ...te'ai prins tu ca e masina de circuit :)))
    3 1
  • @edi80
    am vazut destule masini exotice (Ferrari si Lambo in speta) prin strazile cu gropi din Romania, asa ca nu m-as mira deloc s-o vedem si pe asta!
    3 0
  • Sunt cativa tigani in Romania carora le-ati indeplinit visurile sau visele, cum vreti voi sa le ziceti, asa ca felicitari si la mai mare.
    2 0
  • Katrin
    NlsdiprQlanC
    E la fel cum s-a dtisifneat fabrica din Brasov ce producea carburatoarele Carfil pt dacie din cauza ca s-a trecut la producerea motoarelor pe injectie. E ceva normal ca Nokia sa incerce sa intre si ei in trend.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru