Lamborghini pregăteşte o ediţie de adio pentru Gallardo

de Bogdan Mirică
Vineri, 31.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini vrea să lanseze o ediţie specială a actualului Gallardo, în semn de adio, dar şi pentru a prelungi aşteptarea noii generaţii. Modelul va avea la bază versiunea Super Trofeo Stradale.

După succesul obţinut cu Aventador, Lamborghini se pregăteşte să facă loc unui alt model în gama sa. Mai exact, italienii pun la cale lansarea unui urmaş pentru Gallardo, programată în 2013. Până atunci însă, constructorul din SantAgata Bolognese vrea să ofere publicului o ultimă ediţie specială a sportivei, ediţie ce ar urma să îşi facă apariţia la standul italienilor de la Paris.

În cadrul salonului auto am putea avea ocazia să vedem o ediţie nouă dezvoltată pe baza lui Gallardo Super Trofeo Stradale. Mai multe surse vorbesc despre un Super Trofeo Stradale Spyder sau despre o versiune doar cu propulsie posterioară.

Esential 570 de cai putere oferă Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale.
Pentru cei care au uitat ce înseamnă Super Trofeo Stradale, amintim că ediţia specială se bucură de un motor V10 de 5.0 litri, capabil să ofere 570 de cai putere, mai mult decât suficient pentru un model ce cântăreşte doar 1340 de kilograme.

Vom afla mai multe informaţii despre ediţia de adio în cadrul Salonului de la paris, când oficialii italieni vor oferi, probabil, şi câteva detalii despre noua generaţie Gallardo. Surse neoficiale vorbesc despre un model extrem de sportiv, ce va fi declinat în mai multe variante, printre care coupe, cabrio, cu tracţiune integrală sau doar posterioară. 

via autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru