Lamborghini recheamă în service 400 unităţi Murcielago

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 28.07.2010
Patru sute de posesori de Lamborghini Murcielago din întreaga lume sunt nevoiţi să se întoarcă la service-urile mărcii italiene pentru înlocuirea gratuită a rezervorului de carburant.

Italienii de la Lamborghini vor opera un recall pentru modelul Murcielago LP640. Modelele afectate sunt cele produse începând cu a doua jumătate a anului 2006 şi problema a "atins" şi exemplarele fabricate până la jumătatea anului 2008. Problema apare la nivelul rezervorului de carburant şi afectează atât versiunile Coupe, cât şi versiunile Roadster ale lui LP640. Potrivit americanilor de la NHTSA, punctul de sudură care susţine pompa de carburant din rezervor s-ar putea detaşa de carcasa rezervorului şi ar putea cauza o scurgere de carburant.

Din cauza acestei probleme, producătorul din Sant’Agata va înlocui gratuit rezervoarele de carburant pentru 400 de unităţi Murcielago la nivel mondial. Proprietarii acestor modele au fost deja anunţaţi de problema respectivă şi sunt aşteptaţi la cea mai apropiată reprezentanţă Lamborghini pentru reparaţie. În unele cazuri, există posibilitatea ca pompa de carburant să fie şi ea înlocuită alături de rezervorul de carburant, pentru a elimina orice fel de problemă care ar putea surveni pe viitor.

Lamborghini a rechemat 30 de unităţi Murcielago în China în decursul lunii mai pentru a rezolva aceeaşi problemă. Din moment ce Lamborghini Murcielago este un model cu motorul amplasat în spate, cea mai mică scurgere de carburant ar putea duce la un incendiu.

Oficialii Lamborghini nu au anunţat dacă vor despăgubi în vreun fel proprietarii care au avut maşina distrusă în urma unui incediu care a pornit subit, fără ca vehiculul să fie implicat într-un accident.

Via | AutoMiddleEast

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru