Lamborghini Reventon acum si in leasing

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 10.01.2008
O companie de leasing a scos la vanzare un Lamborghini Reventon pentru care clientii trebuie sa plateasca 14.869 $/luna.

Esential

300.000 de dolari este suma pe care trebuie sa o depuna la inceputul leasing-ului viitorul client al Reventon-ului scos la vanzare de Putnam Leasing.
14.869 de dolari este suma pe care trebuie sa o plateasca in fiecare luna viitorul posesor al exemplarului lamborghini Reventon
7 ani este durata minima a leasing-ului pentru Lamborghini Reventon.

Pentru cei care nu au apucat sa puna mana pe supercarul de colectie Lamborghini Reventon, lansat in luna septembrie la Frankfurt in doar 20 de exemplare, mai exista o sansa.

Raza de speranta vine tocmai din Statele Unite, unde o firma de leasing a declarat zilele acestea ca se afla in posesia unui exemplar Lamborghini Reventon pe care este dispusa sa-l scoata la vanzare. Putnam Leasing solicita pentru supercarul de 650 cai putere un depozit de 300.000 de dolari, o suma cu care ai putea cumpara o intreaga flota de modele premium.

Pe langa suma cu sase zerouri, viitorul proprietar trebuie sa se gandeasca bine si la cei 14.869 de dolari pe care trebuie sa-i plateasca in fiecare luna timp de sapte ani. Aceste rate ar trebui sa acopere valoarea totala de 1.47 milioane de dolari a Reventon-ului si inca ceva.

Pentru cei care nu agreeaza supercarul italian, oferta celor de la Putnam Leasing este destul de variata, clientii putand opta pentru un model clasic Mercedes-Benz 300SL Gullwing sau pentru un proaspat Aston Martin DBS.

Acesta din urma poate fi achizitionat cu un depozit de 55.000 de dolari si o taxa lunara de 3050 dolari achitata timp de sapte ani.

via: MotorAuthority

Comentarii (2)

  • Marius :)
    oare merita ? ...
    1.47 milioane de dolari ... de banii ajtia poti avea parte de o masina nu 100% nemteasca dar cel putin cu 1001 CP :D.Designu` exclusivist nu ma atrage...in schimb o putere exclusivista....:>
    0 0
  • Bogdan
    5 sau 6 zerouri?
    Fratilor hotarati-va ati spus ca pt acest model trebuie sa se puna un depozit de 300 000 dolari. Pai aceasta suma are 5 zerouri si nu sase cum spuneti voi. un zero valoreaza mult ! Mai ! Va rog mai mare atentie cand scrieti ! Se poate ? :-))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru