Lamborghini și-a anunțat absența la Salonul Auto de la Paris: italienii se alătură altor 9 constructori care vor lipsi de la evenimentul din octombrie

de Petre Barac
Joi, 24.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini este ultimul constructor care și-a anunțat absența la Salonul Auto de la Paris 2018. Pe lista marilor absenți din acest an se mai află nume sonore precum Ford, Volvo sau Volkswagen. Până acum, 10 mărci au confirmat că vor lipsi de la evenimentul din octombrie.

Absența în masă a constructorilor auto la cele mai mari saloane auto ale Europei nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni în noua eră digitală, când producătorii preferă să-și prezinte noutățile în cadrul unor evenimente proprii.

Salonul Auto de la Paris, care va avea loc în luna octombrie, va ieși în evidență prin lipsa unor mărci majore din lista de expozanți. După ce Ford, Volvo, Opel, Nissan, Mazda, Infiniti, Mitsubishi și Subaru anunțaseră anterior că nu vor fi prezente la cel mai mare eveniment european de acest tip din a doua parte a anului, cei de la Lamborghini bifează la rândul lor absența de la Paris, alături de brandul VW.

Cu toate aceste absențe, Salonul Auto de la Paris nu va rămâne totuși fără expozanți. Printre cei care au confirmat prezența la evenimentul din octombrie se numără Mercedes, Toyota, Citroen, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Peugeot, Smart și Suzuki.

Salonul de la Paris din acest an se va desfășura în perioada 2-14 octombrie, primele două zile fiind dedicate presei.

Via Motor1

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru