Lamborghini spulberă recordurile de vânzări: 3000 de unităţi în 2015 pentru finanţarea SUV-ului Urus

de Daniel Popescu
Vineri, 04.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini va înregistra în 2015 un record absolut de vânzări anual, iar profiturile obţinute vor fi folosite pentru dezvoltarea viitorului SUV Urus.

Esential 3000 este numărul minim de maşini pe care le va vinde Lamborghini în 2015
2018 este anul în care va fi lansată versiunea de serie de SUV-ului Urus
Lamborghini traversează o perioadă fastă care o va ajuta să se dezvolte în următorii ani pentru a-şi extinde portofoliul de modele. Constructorul italian se pregăteşte să încheie anul 2015 cu vânzări record după ce a reuşit să comercializeze peste 3.000 de unităţi până în prezent.

Practic, va fi vorba despre un nou record absolut, după ce anul trecut 2.530 de persoane au pus mâinile pe cheile unui nou Lamborghini. Profiturile obţinute din vânzări vor fi utilizate pentru dezvoltarea viitorului SUV Urus, care va fi lansat în 2018.

"Trebuie să investim mulţi bani pentru a produce al treilea model. Investiţiile în Urus sunt foarte ridicate, aşa că avem nevoie de o performanţă stabilă de vânzări pentru Huracan şi Aventador", explică Stephan Winkelmann, directorul executiv al Lamborghini.

De altfel, dezvoltarea lui Urus va necesita investiţii majore şi din cauza utilizării unui motor complet nou biturbo V8 de 4 litri care nu va fi împrumutat de la Volkswagen, compania mamă a celor de la Lamborghini.

După lansarea lui Urus, obiectivul Lamborghini va fi comercializarea a 5.000 - 6.000 de unităţi pe an.

Via Carscoop

Comentarii (1)

  • bravo lor,insa....
    ....asta are si un impact asupra muritorilor de rand,din nefericire cu cat vor fi mai multi cumparatori sau ....chiar colectinari de astfel de bijuterii...altii vor platii scump.NOI le platim cei care nu ni le putem permite....cum?se stie mai ales in RO
    13 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru