Lamborghini Urus, dezvăluit "accidental": SUV-ul apare într-un clip de promovare al uzinei italiene

de Daniel Popescu
Miercuri, 18.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini Urus apare pe linia de asamblare într-un clip video oficial care promovează îmbunatățirile introduse la uzina constructorului italian.

Lamborghini va dezvălui în 4 decembrie primul sau SUV din istorie, cu ajutorul căruia spera să crească semnificativ vânzările anuale.

Până în prezent, constructorul italian nu a oferit nicio imagine cu noul model, însă a publicat un clip video în care prezintă principalele îmbunătățiri ale proiectului de extindere a uzinei sale din Sant'Agata Bolognese.

La un moment dat, în clip apar doi muncitori care lucrează la ceea ce pare a fi carosieria viitorului Urus, cu un motor amplasat în partea din spate a acesteia. Până în prezent, Lamborghini a mai publicat o imagini cu silueta noului SUV, dar și un teaser video.

Potrivit unor informații neoficiale, Lamborghini Urus va avea un motor V8 biturbo de 650 de cai putere, dar și o versiune hibridă care va benenficia de aceeași unitate de propulsie acompaniată de un motor electric.

Prețul estimat al noului model este de circa 200.000 de euro, iar livrările ar urma să înceapă la jumătatea anului viitor.

Via Lamborghini

Comentarii (6)

  • Edikkk
    masinile sport - sport - cu cohones sunt masinile italiene !

    chiar daca Lamborghini este detinut de VAG
    2 0
  • Clip de promovare AL uzinei? AL uzinei? Pe bune?
    2 0
  • Ar fi primul SUV de serie cu motor central spate. Poate împrumută platforma și celor de la Porsche.
    2 0
  • @nume - al cui clip? al uzinei :))
    0 0
  • @eu - si promovarea??? A cui e promovarea? ;))

    Da uzina ? a cui e uzina? a lu Lambo ar zice unii... a lu Audi ar zice altii... a lu VW striga cineva...
    2 1
  • Lamborghini va dezvălui în 4 decembrie primul sau SUV din istorie...cred ca nu sunteti bine informati ...primul SUV a fost modelul LM002 , un exemplar a fost si in Romania , era parcat in permanenta in Bucuresti - Cartierul Primaverii ...era de culoare alba .
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru