Lamborghini vrea dublarea vânzărilor după lansarea lui Urus: italienii țintesc livrări de 7.000 de unități pe an

de Petre Barac
Luni, 04.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful Lamborghini se așteaptă ca vânzările să se dubleze după lansarea lui Urus, primul SUV al companiei italiene. Până în 2019, constructorul vrea să ajungă la livrări anuale de cel puțin 7.000 de unități.

Lamborghini se pregătește să lanseze noul SUV Urus, după o mulțime de teasere care au fost publicate în ultimele săptămâni.

Constructorul italian se arată foarte optimist și spune că noul său model va spori semnificativ vânzările într-un timp scurt.

Potrivit CEO-ului Stefano Domenicali, Lamborghini va ajunge la livrări de 7.000 de unități pe an, până în 2019, după ce SUV-ul Urus va fi lansat oficial.

Mai mult decât atât, șeful Lamborghini se gândește să lanseze și primul sedan din istoria companiei, însă acest lucru ar urma să se producă undeva în 2025-2027.

Stefano Domenicali s-a arătat încrezător că noul Urus va fi “adoptat” rapid de clienții Lamborghini, care ar urma să renunțe la SUV-ul lor actual pentru cel produs de constructorul din Sant’Agata Bolognese.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru