Lancia Delta Ecochic, versiune alimentata cu GPL

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.10.2009
Lancia Delta Ecochic va fi optiunea ecologica a publicului care ravneste la compactul premium. Versiunea va fi alimentata cu GPL si va avea la baza motorul de 1.4 litri si 120 de cai putere.

Lancia Delta se pregateste sa primeasca o noua versiune, de aceasta data una ecologica, nu chiar atat de performanta precum ultimele. Este vorba despre prima versiune alimentata cu GPL a modelului, care va face ca Delta sa se alature gamei Ecochic, unde exista deja Musa si Ypsilon.

Noua versiune va avea la baza deja popularul motor pe benzina 1.4 T-Jet, capabil sa dezvolte 120 de cai putere. Alimentarea cu GPL va face ca versiunea Ecochic a modelului Delta sa beneficieze in unele state europene de bonusuri de prima inmatriculare. Ca exemplu concret, in Italia, noua versiune va costa, dupa ajutorul primit din partea statului, aproximativ 20.000 de euro.

Intr-un viitor apropiat, gama modelelor alimentate cu GPL din cadrul grupului Fiat va ura bun venit unui alt model din segmentul compact, hatchback-ul Bravo. In 2010, Delta va primi noua generatie de motoare MultiAir, conforme cu normele Euro 5, dar si cutia cu dubla ambreiere C635.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru