Lancia Lybra revine in varianta chineza

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.10.2008
Zotye Auto este un constructor chinez care a cumparat drepturile de productie a modelului lancia Lybra, lansat in 1999.

Chinezii nu mai copiaza. Mai nou cumpara drepturi de productie pentru modele deja "trecute in rezerva". Zotye Auto a decis sa joace cinstit pe piata auto, spre deosebire de ceilalti frati chinezi, si a cumparat drepturile de productie a vechiului Lancia Lybra.

Inca nu se cunosc informatii despre posibilitatea ca asiaticii sa imprumute si motoarele folosite de Lybra, 1.6, 1.8 si 2.2 litri benzina sau 1.9 si 2.4 diesel. Ultimele fotografii spion au dezvaluit faptul ca Zotye Auto se afla pe drumul cel bun si ca varianta chineze a Lanciei lybra este aproape de debutul oficial.

Lancia Lybra este un model lansat de italieni in Europa in 1999 pentru a inlocui un alt model nu foarte popular, Dedra. Lybra a fost disponibil in doua variante de caroserie, una sedan si una break, si a folosit platforma mai popularului Alfa Romeo 156, imprumutata la randu-i de la Fiat Tipo.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru