Lancia Musa Poltrona Frau, noua versiune de lux

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.05.2008
Lancia si Poltrona Frau si-au unit fortele pentru a da nastere unei versiuni de top a minivan-ului Musa.

Lancia pregateste impreuna cu Poltrona Frau o versiune de top pentru clientii cei mai pretentiosi ai modelului Musa. Minivan-ul va fi disponibil in luna iunie si va oferi clientilor sai finisaje si materiale de cea mai inalta calitate.

Renumiti pe piata europeana pentru activitatea lor in domeniul mobilei si al tapiseriei, cei de la Poltrona Frau detin stranse legaturi cu constructorul italian inca de prin anii '20. Pe atunci, Vincenzo Lancia, fondatorul constructorului italian, a apelat la ajutorul lui Renzo Frau pentru a crea o serie de modele exclusiviste. Se pare ca parteneriatul lor a reusit sa ofere publicului inca o masina cu un interior nobil de cea mai buna calitate.

Lancia Musa Poltrona Frau va fi disponibila in 11 culori exterioare dintre care 4 vor putea fi comandate in doua tonuri. La interior, pasagerii se vor putea bucura de o tapiserie disponibila in trei tonuri, gri, maro si rosu.

Pielea perforata, care va imbraca intreg habitaclul, va fi una din cele mai fine materiale puse la dispozitie de Frau.

Personalizarea se va face prin imprimarea la interior a logo-ului Poltrona Frau pe montantul central.

Data oficiala de lansare a noii Lancia Musa Poltrona Frau a fost fixata de 7 iunie, campania de promovare a versiunii de top urmand sa o aiba ca protagonista pe celebra Karla Bruni.

via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru