Land Rover aniversează producţia a şase milioane de unităţi cu un Range Rover personalizat

de Sebastian Toma
Marti, 21.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Englezii de la Land Rover sărbătoresc fabricaţia a şase milioane de unităţi în cei 67 de ani de istorie ai mărcii. Exemplarul aniversar este un model Range Rover care va fi vândut unui client din China.

Esential 67 de ani de la debutul pe piaţă aniversează Land Rover în 2015.
Land Rover sărbătoreşte fabricarea a şase milioane de unităţi în peste şase decenii de activitate. Exemplarul aniversar este un Range Rover LWB Vogue SE, care a părăsit linia de fabricaţie la 45 de ani de la inaugurarea producţiei de Range Rover. Constructorul britanic nu a ratat ocazia personalizării exemplarului aniversar, mergând pe un set de plăcuţe care să-i menţioneze importanţa şi pe un sistem de iluminare integrat în oglinzile laterale care să afişeze acelaşi lucru pe asfalt la momentul acţionării comenzii de deschidere a portierelor.

Aşa arată exemplarul aniversar Range Rover care marchează 6.000.000 unităţi fabricate de Land Rover.

Range Rover-ul aniversar va fi expus în cadrul mai multor evenimente la care va participa marca britanică, după care va ajunge la clientul său final din China. Debutul public al modelului aniversar a avut loc la Salonul Auto de la Shanghai, unde s-a prezentat în faţa publicului în nuanţa "Yulong White". Constructorul britanic nu a anunţat planuri de lansare a unei noi ediţii aniversare pentru vreunul dintre modelele sale cu ocazia aniversării a 45 de ani de la introducerea în fabricaţie a modelelor Range Rover şi nici pentru cele şase milioane de unităţi produse de uzina Land Rover din Solihull.

Urmareste Automarket
Din cele şase milioane de unităţi produse de Land Rover, peste 900.000 sunt reprezentate de marca Range Rover.
La nivel de producţie, primul milion de unităţi Land Rover a fost sărbătorit în 1976. Primul Land Rover de serie a fost prezentat în data de 30 aprilie 1948 la Salonul Auto de la Amsterdam, marca britanică fiind la câteva zile distanţă de aniversarea a 67 de ani de la debutul pe piaţă.

Via Land Rover

Comentarii (3)

  • felicitari, dar tot gl ramane taticul.
    1 3
  • Originalul ajunge in China...ce ironie a sortii (vezi articolul cu copierea) !
    3 0
  • Prietene, LAND ROVER-ul a fost, este si va fi pe podium la on si off-road in lume, nu stiu de ce te-ai trezit din somn cu "GL"-ul tau. In segmentul asta mai ai de studiat!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru