Land Rover Defender by Kahn Design: pentru ierni liniştite

de Mircea Meșter
Luni, 21.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kahn Design a realizat un kit estetic pentru unul dintre cele mai capabile modele în off-road. Defender devine astfel şi mai masculin, în timp ce interiorul se transformă radical.

Considerat deja unul dintre regii neîncoronaţi ai offroad-ului, Land Rover Defender nu are nevoie de îmbunătăţiri estetice pentru a-şi demonstra carcaterul dur, masculin şi agresiv. În plus, vârsta sa destul de înaintată nu-l face favoritul tunerilor, astfel că numărul kit-urilor de tuning care modifică offroader-ul din Albion este destul de redus. Şi totuşi, există tuneri care reuşesc să sublinieze apariţia modelului mărcii britanice prin pachete estetice şi tehnice cu adevărat speciale. Acesta este şi cazul celor de la Kahn Design, care au transformat clasicul Defender într-un model căruia îi cresc capacităţile off-road în acelaşi timp cu nivelul de eleganţă şi sportivitate din interior.

Eleganţă şi sportivitate în Defender? Asta am spus şi noi. Însă apoi am văzut fotografiile cu habitaclul modelului Land Rover. Scaune faţă şi spate sport de tip scoică cu susţinere laterală îmbrăcate în piele nappa şi asezonată cu Alcantara, apoi cusută cu aţă contrastantă argintie şi roşie.

Bord, plafon şi consolă centrală acoperite de asemenea cu piele fină şi subliniată prin inserţii textile Harris Tweet. Dacă asta nu e destul, avem pedalier din aluminiu, inserţii piano black pe bord, turometru roşu semnat Kahn Design şi centuri de culoare roşie. Toate pentru a crea o atmosferă complet diferită de ceea ce oferă în mod obişnuit mai degrabă spartanul Defender.

Dacă în interior te simţi răsfăţat, exteriorul este şi mai masculin decât în versiunea de serie. Anvelopele de serie se schimbă cu unele dedicate strict off-road-ului şi ies în evidenţă în aripile lărgite cu prize de aer integrate, apare un scut adiţional din metal care, estetic vorbind, face toţi banii, plus alte modificări mărunte semnate de Kahn Design. 

via Kahn design

Comentarii (2)

  • Cu tunning sau nu, in off-road, el e regele!
    16 2
  • Arata foarte bine,iar pe teren accidentat se misca agil.
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru