Land Rover Discovery Sport, înlocuitorul lui Freelander, primeşte două dieseluri noi

de Bogdan Mirică
Luni, 27.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover extinde oferta Ingenium în gama modelului Discovery Sport. Crossover-ul britanic va beneficia de două dieseluri noi.

Noul Land Rover Discovery Sport, înlocuitorul popularului Freelander, va fi oferit publicului european alături de alte două motorizări din gama Ingenium. Este vorba despre un agregat diesel de 2.0 litri, oferit în două versiuni de putere: una de 150 şi una de 180 de cai putere.

Cea mai cuminte propunere garantează şi un consum mediu de 4.9 litri/100 de kilometri, alături de o rată a emisiilor de 129 g/km. Versiunea mai puternică oferă un consum mediu de 5.3 litri, însă poate accelera de la 0 la 100 de km/h în 8.9 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 188 de km/h.

Esential 4.9 litri/100 de km consumă noua versiune diesel a modelului Discovery Sport.
Discovery Sport va beneficia şi de alternative eficiente ale celor două versiuni, botezate E-Capability şi echipate cu transmisii manuale, anvelope cu rezistenţă redusă la rulare, jante de 18 inch şi doar cinci locuri pentru pasageri. Emisiile de CO2 se reduc graţie acestor îmbunătăţiri.

Noile motoare Ingenium sunt construite în Anglia, la uzina Land Rover din West Midlands, un centru de producţie cu o capacitate de producţie de 450.000 de propulsoare pe an.

Comentarii (3)

  • o mutare buna care va fi apreciata pt impozitele si asigurarile mai ieftine
    6 0
  • astea 2 diesel-uri nu sunt cumva din gradina Peugeot?!
    2 3
  • hazard
    Motoare noi, dezvoltate "in house" de JLR, Ingenium family engines and shit... Cica sunt cu 17% mai eficiente. Ceea ce este foarte bine.
    Singura problema este fiabilitatea masinilor. Daca arunci o privire peste ceea ce zic posesorii de pana acum... te lasi de cumparat LR.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru