Land Rover Evoque Cabrio: imagini cu primul SUV decapotabil din Europa

de Bogdan Mirică
Vineri, 02.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover se pegătește să lanseze primul său SUV decapotabil. Este vorba despre varianta cu acoperiș rabatabil a actualului Evoque. Lansarea este programată în noiembrie.

În primăvara anului 2012, designerii Land Rover testau reacția publicului european la ideea unui SUV decapotabil. Range Rover Evoque Cabrio Concept a atras o mulțime de curioși, dar în același timp și mulți clienți interesați de intersectarea a două segmente atât de diferite.

Range Rover Evoque Cabrio Concept - primele imagini oficiale

Prin urmare, la trei ani de atunci, Land Rover revine asupra subiectului cu o serie de teasere în mărime naturală. Este vorba despre șase machete create din sârmă, la scara 1:1, ale viitorului Evoque Cabrio de serie. Machetele au fost amplasate în mai multe zone cheie din Londra (în mai multe magazine Harrods și în cartierul Mayfair), pentru a anunța debutul SUV-ului decapotabil.

Locurile alese pentru a amplasa machetele reflectă stilul rafinat al viitorilor clienți Evoque Convertible.

Gerry McGovern
designer Land Rover
Sârmele din care au fost construite sunt modelate chiar de designerii Land Rover, sunt din aluminiu și au fost vopsite în culori aprinse.
Ele reiau o idee de teaser folosită în același mod, în anul 2011, pentru lansarea actualului Evoque.

Range Rover Evoque Convertible este perfect pentru o zonă urbană ca cea a Londrei. Tocmai de aceea orașul este și locul potrivit pentru a devzvălui tuturor primul SUV compact decapotabil din lume. Locurile alese pentru a amplasa machetele reflectă stilul rafinat al viitorilor clienți Evoque Convertible”, a declarat Gerry McGovern, directorul de design Land Rover.

Declarația acestuia, precum și teaserele în mărime naturală pregătesc terenul pentru lansarea oficială, programată în luna octombrie.

Comentarii (1)

  • O sa fie frumos.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru