Land Rover lansează în vară Freelander facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 18.05.2010
Land Rover pregăteşte în această vară faceliftul destinat mezinului Freelander. Acesta va fi destul de timid, principalele modificări urmând să afecteze doar partea frontală şi pe cea posterioară.

După ce a anunţat că începând cu anul viitor Range Rover va fi disponibil şi în versiune cu tracţiune faţă, Land Rover se pregăteşte de o nouă premieră, programată în vara acestui an. Este vorba despre faceliftul destinat mezinului Freelander, anticipat de mai multă vreme de o serie de fotografii spion.

Cum probabil era de aşteptat, britanicii nu au influenţat prea mult designul original, rezumandu-se doar la câteva detalii. Partea frontală va primi o grila a radiatorului redesenată, blocuri optice noi, lumini LED pentru rularea diurnă şi un spoiler revizuit. Aceleaşi modificări sunt aşteptate şi în partea posterioară, unde stopurile vor fi de asemenea redesenate.

Gama de motorizări nu va aduce prea multe noutăţi sub capota lui Freelander, principalele modificari urmând să vizeze consumul, emisiile şi eventual bagajul de putere. Aceste trăsături ar putea să se îmbunătăţească cu până la 15%.

Deşi aparent încearcă să potolească aşteptările fanilor săi cu faceliftul lui Freelander, Land Rover pregăteşte în mare mister noul LRX, un SUV coupe de dimensiunile unei compacte.

Versiunea de serie a conceptului este aşteptată să debuteze la toamnă, în cadrul Salonului Auto de la Paris si mai apoi pe stradă, în primăvara lui 2011. Spre deosebire de fraţii să mai mari, LRX se va concentra mai mult pe stil şi performanţă şi nu pe aspectul practic, funcţional.

via | autocar

Comentarii (1)

  • facelift facelift facelift.......cand vedem un model nou?
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru