Land Rover planuieste un nou SUV cu 7 locuri

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 24.06.2008
Marca britanica isi va completa gama cu un model complet nou care ar putea fi denumit "Ventura".

Esential

2012 este anul in care Land Rover va lansa noul model cu 7 locuri.

Producatorul britanic Land Rover planuieste sa construiasca un al optulea model din gama sa, care va fi lansat pe piata in anul 2012. Este vorba despre un model SUV cu 7 locuri.

Proiectul intern al companiei este denumit L486 si reprezinta o platforma modificata a modelului Freelander, cu mentiunea ca va avea un interior propiu si o caroserie noua. Cea mai importanta noutate a viitorului model va fi ampatamentul mai mare si caroseria mai mica, in vederea obtinerii unui interior propice implementarii unui numar de 7 scaune.

Numele noului model ar putea fi Ventura, un nume inregistrat deja de Land Rover, dar care nu a fost folosit niciodata. Motorizarile viitorului model cu 7 locuri vor putea fi asigurate de cele existente deja pe modelul Freelander.

Ventura va aparea pe piata dupa doua modele din familia LRX, anuntate deja pentru urmatorii doi ani. Aparitia unui SUV cu 7 locuri nu are doar menirea de a completa gama Land Rover, in perspectiva concurentei de pe piata, ci si de a mari gradul de activitate al fabricii din Halewood, Liverpool.

In prezent fabrica engleza produce 70.000 de unitati pe an, dar are o capacitate de 210.000 unitati anuale.

Via | Just-Auto 

Comentarii (2)

  • neamtzu90
    LR are deja un SUV de 7 locuri; se numeste DISCOVERY!!! d'oh
    0 0
  • UN "Nou SUV" neamtzule
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru