Land Rover pregătește cel mai scump model din gama Range Rover: SUV-ul ar putea primi o versiune coupe cu două uși

de Daniel Popescu
Marti, 05.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover intenționează să lanseze o versiune coupe cu două uși pentru Range Rover care nu ar avea niciun rival în segmentul modelelor de lux din acest segment.

Land Rover caută o nouă oportunitate de a-și crește profitul, iar una dintre variantele pe care le are în calcul este lansarea unei versiuni coupe cu două uși pentru Range Rover.

Informațiile au apărut prima oară în presa australiană, iar directorul de design Gerry McGovern a avut o replică ambiguă când a fost întrebat dacă acestea sunt conforme cu realitatea. "Fiți pe fază. Nu pot să spun ce și cum, dar există oportunități. Prin Range Rover am demonstrat că există oportunități pentru a oferi derivate ale acestui model pentru a aduce ceva nou pe piață", a precizat el pentru publicația Autocar.

Zvonurile sunt alimentate și de înregistrarea în acest an a numelui Range Stormer, care a mai fost folosit în 2014 pentru un concept cu două uși lansat la Salonul Auto de la Detroit din 2004. Ulterior, din conceptul respectiv a luat naștere Range Rover Sport.

Interesant este că în prezent nu există niciun model pe piața care să poată rivaliza cu un eventual Range Rover coupe cu două uși, astfel că producătorul s-ar putea bucura de vânzări importante. Aparent, un astfel de model ar deveni și cel mai scump din gama Range Rover, peste actualul Range Rover SVAutobiography, care are un preț de circa 190.000 de euro. 

În prezent, gama Range Rover include două modele cu două uși, și anume Range Rover Evoque și Range Rover Evoque Convertible.

Via Autocar

Comentarii (4)

  • Cine l-ar cumpara si care i-ar fi utilitatea?
    4 3
  • hahahahahaahah,
    cumperi un model cu doua usi in minus, pierzi o buna parte din practicalitate, si dai si mai multi bani.
    HAAAAAAAAHHAHA
    3 2
  • Destui! Ca sa fie "unici"!
    3 0
  • Waaaaw
    Nu va doare un pic cand recititi?!
    "Land Rover intenționează să lanseze o versiune coupe cu două uși pentru Range Rover care nu ar avea niciun rival în segmentul modelelor de lux din acest segment."
    - nu ar avea niciun...
    -segmentul ... din acest segment...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru