Land Rover ridică ştacheta: Range Rover va primi îmbunătăţiri pentru a concura direct cu Bentley Bentayga

de Daniel Popescu
Marti, 26.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover va introduce câteva îmbunătăţiri majore pe viitoarea generaţie a lui Range Rover pentru ca SUV-ul britanic să devină un rival de temut pentru Bentley Bentayga.

Land Rover se bucură de succes cu SUV-ul Ranger Rover, însă consideră că poate stoarce şi mai mulţi bani din buzunarele clienţilor săi, motiv pentru care este pe punctul de aa-şi schimba destul de mult strategia de dezvoltarea a viitoarei generaţii.

Directorul de design Gerry McGovern anunţă că noua generaţie Range Rover va beneficia de o serie de îmbunătăţiri majore care o vor aduce în perspectiva unei confruntări directe cu Bentley Bentayga, chiar dacă acest lucru va presupune şi o creştere rezonabilă a preţului de comercializare.

Pe de altă parte, Land Rover nu vrea să-i neglijeze nici pe actualii clienţi care sunt mulţumiţi de oferta curentă, motiv pentru care constructorul britanic pregăteşte un update asemănător şi pentru Discovery şi Discovery Sport, care vor beneficia de mai mult lux pentru a ajunge aproape de nivelul actual al lui Range Rover.

"Nu cred că Range Rover şi-a atins limita în privinţa preţului. Întrucât Discovery şi Discovery Sport vor avea un accent premium mai pronunţat, devine obligatoriu ca Range Rover să aibă şi mai mult lux.

Pe asta ne concentrăm", spune el.

În schimb, Rangte Rover va continua să aibă doar 5 locuri, în timp ce versiunea cu 7 locuri va rămâne în exclusivitatea lui Range Rover Sport. Toate aceste schimbări au însă potenţialul de a schimba inclusiv planurile pentru Land Rover Defender, care va fi la rândul său îmbunătăţit pentru a ajuns aproape de nivelul lui Discovery.

Via LeftlaneNews

Comentarii (12)

  • cel putin la exterior arata mult mai bine decat bentayga....cat despre interior ii va fi foarte greu sa arate precum un bentayga...ar mai terbui o motorizare foarte puternica deoarece mai nou se poarta liniute intre astfel de masini ...la of road in schimb mizez pe range ....
    14 4
  • Cum sa concureze Range cu Bentley? Range e cel putin o clasa mai jos. Au ajuns si astia sa se creada cine stie ce marca de lux, cand ei sunt doar premium si atat.
    12 9
  • @??
    Asa e ! Una e premium alta e lux.Ambele sunt deosebite oricum si nu seamana cu nimic de pe piata vechi sau nou. Dar la interior Bentley e peste Range. Nu vor putea niciodata sa ii ajunga. Dar compenseaza cu exteriorul mai elegant..... la exterior Range arata mult mai bine ca Bentley asta e clar.
    10 8
  • Interiorul lui Bentayga si RR sunt total depasite ca design pe langa interiorul asta :


    https://picolio.auto123.com/auto123tv/images/ae/te/Lexus-LX570-2016_005.JPG?scaledown=1200


    http://deltacomercial.com.do/wp-content/uploads/2015/12/Lexus-LX-570-cabernetsemianilineleatherinteriortrim-gallery-overlay-1204x677-LEXLXGMY160008.jpg


    Ar mai fii ceva . Nu m-ar mira ca VAG sa ofere punte rigida si pe Bentayga entry-level, cum ofera si pe Audi :)))))
    6 11
  • @56
    Madalescule iar ai aparut ma ? Fugi ma cu chinezismele tale de aici si lasa masinile adevarate in pace ! Cine are bani si vrea un Range Rover sau mai ales un Bentley stie foarte bine ca in lumea celor cu bani multi, japonezii tai nu conteaza ca nu au nici macar o masina demna de un Bentley sau altceva de lux de prin Europa...Lexus-ul ala din poza e supraevaluat la pret ea fiind o Toyota mai bine finisata nimic mai mult.
    14 7
  • @scorpionul iritant
    Salut coane' scorpioane. Afla ca acea Toyota mai bine finisata este cea mai buna masina de off-road din lume cu cel mai evoluat sistem de tractiune integrala din industria auto. Se cheama Crowl Control. Mai spre gandirea ta stearsa : Daca Range Rover a inventat sistemul Terrain Response, afla ca Toyota a inventat la randul sau primul pilot automat in mediul off road. Daca activezi sistemul masina poate parcurge aproape orice suprafata in mediul off road, soferul trebuind doar sa mentina directia. Stiu ca e dureros, dar asta este. Bentayga nu-i decat un Audi Q7, adica o masina inferioara chiar si vechiului Lexus LX din 2008 ca finisaje si asamblare. Stii tu ce zic. Faptul ca Lexus LX este un Land Cruiser nu poate aduce decat mandrie in randul proprietarilor, faptul ca acum se pot bucura de capabilitatile uimitoare ale lui LC F200 combinate cu un interior realizat la cele mai inalte standarde ale segmentului luxury. LX570 este un luxury off-roader in U.S . Nu au nici o masina demna de Bentley ? Bey esti nebun ? De Toyota Alphard ai auzit ? Stiai ca afaceristi arabi, rusi si chinezi merg cu asa ceva ? De NIssan President ai auzit ? De Toyota Century v12 LWB ai auzit ?
    6 11
  • @scorpionul iritant
    Uite aici :

    https://i.wheelsage.org/image/format/picture/picture-gallery-full/t/toyota/alphard/toyota_alphard_25.jpeg


    https://i.wheelsage.org/image/format/picture/picture-gallery-full/t/toyota/alphard/toyota_alphard_18.jpeg


    https://i.wheelsage.org/pictures/t/toyota/alphard/toyota_alphard_19.jpeg

    https://i.wheelsage.org/image/format/picture/picture-gallery-full/t/toyota/alphard/toyota_alphard_28.jpeg
    4 8
  • Octavian
    Vai de mine, nu se mai poate cu poluarea. Trebuie sa scadem sub 100gCO2... etc etc etc
    Cat de ipocrita e omenirea asta.
    2 3
  • @scorpionul iritant by Madalescu idiotescu !
    Citez din prost ! ,, Bentayga nu-i decat un Audi Q7, adica o masina inferioara chiar si vechiului Lexus LX din 2008 ca finisaje si asamblare. "' am incheiat citatul ! Doar un om absolut bolnav mintal si habarnist in tot ceea ce inseamna domeniul auto poate afirma asa ceva. Bentley are cele mai bune materiale din lume si e asamblat manual. Nici o saiba sau o ata cu care e cusuta pielea nu e pusa la intamplare. Lexus e full de plastice si pute a Toyota de la distanta. Nici prin mileniul 10 daca Bentley ar sta pe loc si Lexus ar evolua, nu ar putea ajunge Bentley-ul jungiul ala de Lexus.
    Toyota Century auzi la el :))) ala nici la nivel de S class vechi de prin 90 nu e...dar apoi la nivel Bentley...esti dus omule ! Du te si fa un control la cap ca esti grav de tot !
    13 8
  • Salavastru
    Sa compari acest VW cu sclipici cu Range Rover e de-a dreptul de prost gust. Bentley nu are nici macar pic de istorie in off-road. Sustin ceea ce a zis cel de sus.
    8 7
  • @Scorpionul.negru
    Range Rover nu este in nici un caz premium. Este cotat ca suv din zona ''luxury''. Doar varianta Sport este premium.
    0 3
  • @@Scorpionul.negru
    Sa zicem....dar in realitate e nici o diferenta de clalitate si ceva mai special facut in el si Sport. Nu vb acum de cele modificate de tuneri celebri...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru