Lansare spectaculoasa pentru Fiat 500 in UK

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 07.01.2008
Fiat va urca noul 500 intr-o roata de distractii din Londra pentru a celebra debutul modelului in Marea Britanie.

Esential

500 de ore din anul 2008 vor trece pana in momentul lansarii lui Fiat 500 in Marea Britanie.

Daca va indoiati de capacitatile de promovare si marketing ale celor de la Fiat, constructorul italian va da un nou contraexemplu in Marea Britanie. Noul 500 va fi lansat pe piata din Albion in foarte scurt timp, astfel ca Fiat a gasit o metoda absolut inedita de a-si promova minionul model in capitala Marii Britanii. Acestia au "inchiriat" unul dintre simbolurile Londrei, British Airways London Eye, care reprezinta o roata enorma asemanatoare cu cele pe care le gasim in parcurile de distractii.

Italienii vor amplasa un exemplar 500 intr-una dintre capsulele rotii supranumite si "Millenium Wheel", evenimentul fiind acompaniat de asemenea de un spectacol de lansare cu muzica si jocuri de lumini.

Punctul de start al lansarii va fi luni, 21 ianuarie, la ora 20:00. desi pare aleasa oarecum intamplator, data si ora reprezinta exact cheia evenimentului: lansarea va avea loc la fix 500 de ore de la intrarea in 2008.

"Va fi un eveniment superb iar noi si Fiat suntem hotarati sa facem intreaga tara sa zambeasca pentru o seara", spune Elena Bernardelli, directorul de marketing al Fiat Marea Britanie.

Sursa: Fiat UK

Taguri: 500, Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru