Lansarea noilor modele Chrysler va fi intarziata de restructurarea companiei

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 05.05.2009
Chrysler va avea probleme cu lansarea la timp a noilor sale modele din cauza restructurarii companiei.

Oficialii Chrysler au anuntat ca vor intampina intarzieri in lansarea noilor modele din cauza restructurarii ce va avea loc in cadrul companiei americane. Intarzierile vor avea loc din cauza faptului ca furnizorii nu vor fi platiti si unele fabrici ar putea ramane fara piesele necesare asamblarii.

Lansarea noilor modele Chrysler va fi intarziata si de oprirea productiei pregatita in luna iulie, ce are scopul de a schimba utilajele din fabrici pentru a pregati fabrica pentru constructia noilor modele produse de compania restructurata. Pe langa asta, furnizorii lui Chrysler au trimis deja o parte din piesele si utilajele necesare pentru productia anumitor modele si asteapta sa fie platiti pentru a trimite piesele ramase.

Via | Autoweek

Comentarii (2)

  • Crysty
    Copie
    Modelul din imagine e Insignia curat !!!
    0 0
  • @Crysty
    Daca ai cauta si alte poze ai vedea ca nu seamana asa mult cum ai impresia, din fata intradevar are cateva chestii care il aseaman dar in rest nu prea, mie imi place mai mult decat insignia, conceptu se numeste chrysler 200c ENVI sau 200 ENVI, nu sunt sigur, cauta si o sa vezi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru