Lansările următoarelor luni: ce maşini noi vom vedea în showroom-uri în 2014?

de Dragoș Băltățeanu
Vineri, 16.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
2014 este un an bogat în noutăţi auto. Producătorii au pregătit un şir lung de modele care vor ajunge în showroom-uri în acest an. Iată lista noutăților de primăvară-vară.

Industria auto dă semne de revenire pentru prima dată după o lungă perioadă de criză. Vânzările şi înmatriculările de automobile noi au crescut timid la acest început de an în aproape toate ţările europene. Constructorii auto s-au adaptat cum au ştiut mai bine la această perioadă dificilă, dar numărul de modele noi lansate nu a scăzut. 2014 nu face excepţie, deja fiind un an bogat în lansări de modele noi sau actualizate. Cu ajutorul specialiştilor de la EurotaxGlass am pus cap la cap o listă de modele noi pe care le vom vedea sau au ajuns deja în showroom-uri în acest an.

Audi

Audi TT Coupe

Constructorul de automobile premium din Ingolstadt ne-a prezentat deja marea noutate pentru acest an. Este vorba de noua generaţie a modelului Audi TT Coupe. Noul model a fost prezentat publicului în cadrul unui eveniment special ce a precedat Salonul Auto de la Geneva din luna martie a acestui an. În majoritatea ţărilor europene, noul Audi TT va ajunge în reprezentanţele mărcii în luna august a acestui an. Interesat de noutățile Audi? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

BMW

Rivalii din Munchen nu stau nici ei degeaba. S-au hotărât să diversifice gamele aşa că 2014 ne-a adus deja modelul Seria 4 Gran Coupe, care este de fapt o alternativă interesantă la Seria 3. Astfel, cei care cred că Seria 3 este prea pătrăţoasă au acum o variantă diferită la dispoziţie. BMW X3 este şi el la jumătatea vieţii şi a primit un facelift important pentru a fi păstrat proaspăt.

BMW Seria 4 Gran Coupe

Spre luna septembrie, BMW va mai face un pas important. Va oferi la vânzare primul model cu tracţiune faţă, în forma noului Seria 2 Active Tourer. Este un monovolum de clasă compactă şi rămâne de văzut dacă clienţii de familie vor fi atraşi de acest model. Tot în partea a doua a acestui an, BMW îşi lărgeşte gama de SUV-uri cu forme aerodinamice. Astfel, marele X6 va avea un frate mai mic numit BMW X4. BMW X4 are deja preţurile anunţate pentru piaţa din România, dealerii BMW acceptând deja comenzi. Interesat de noutățile BMW? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

BMW Seria 2 Active Tourer
BMW X4

Cadillac

Cadillac ATS Coupe

Marca americană de lux va fi prezentă şi în Europa conform noului plan al grupului General Motors. După ce a retras marca Chevrolet din Europa, GM a decis să aducă Cadillac pentru a concura cu mărcile premium consacrate pe Bătrânul Continent. Cadillac are în portofoliu un nou model CTS precum şi noul ATS, care va ajunge în reprezentanţe în această toamnă. 

Citroen

Citroen C4 Cactus

Urmareste Automarket
Francezii de la Citroen vor pune în vânzare la jumătatea acestui an noul model C4 Cactus, un model care propune o serie de inovaţii. Cum ar fi protecţiile numite Airbumps, care pot absorbi forţa unui impact la viteze mici. În toamnă, Citroen va aduce în reprezentanţe şi noua generaţie a celui mai mic model din gama: C1. Este unul dintre cei trei tripleţi fabricaţi împreună cu Toyota la uzina TPCA din Kolin, Cehia. Reprezentatul Citroen are poate cel mai îndrăzneţ design dintre cele trei modele cu platformă comună. 

Citroen C5 Cross Tourer

Citroen va mai propune un nou model şi pentru gama C5, numit Cross Tourer. Acesta va concura cu Opel Insignia Country Tourer. Interesat de noutățile Citroen? Fii printre primii care conduc noile modele.

Cere oferte speciale la dealeri.

Fiat

Fiat Panda Cross

Fiat are ne voie de o revizuire a gamei de modele, iar primii paşi timizi vor fi făcuţi în acest an. În luna august, modelul Panda Cross Facelift va sosi în reprezentanţe, propunând clienţilor un model de clasă mică pregătit pentru drumuri neasfaltate. Tot în august, Fiat va extinde gama modelului Freemont cu un model Cross, folosind aceeaşi reţetă. Interesat de noutățile Fiat? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Ford

Ford Focus facelift

Este un an important în Europa pentru Ford. La jumătatea anului, Ford va începe comercializarea modelului Focus facelift. În toamna acestui an, mult aşteptatul Mondeo va sosi şi în showroom-urile europene, după ce a fost lansat în Statele Unite sub numele Fusion în ianuarie 2012. Nu trebuie uitat nici noul Mustang, mașina-simbol a constructorului american urmând să-și facă debutul european la finala Champions League, în weekend-ul 24-25 mai. Interesat de noutățile Ford? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Honda

Honda Civic Tourer

Japonezii de la Honda au adus deja în Europa noul model Civic Tourer, unul dintre cele mai dinamice breakuri de pe piaţă. Automarket a testat deja noul model, iar materialul va fi publicat în curând. Preţurile pentru piaţa românească sunt deja disponibile şi pornesc de la 18.700 euro. Interesat de noutățile Honda? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Jaguar

Jaguar F-Type Coupe

Noul Jaguar F-Type Coupe este noutatea sosită la dealerii mărcii britanice în această primăvară. Coupe-ul Jaguar este disponibil în trei variante de putere. Interesat de noutățile Jaguar? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Jeep

Jeep Renegade

Marca americană va profita de asocierea cu Fiat pentru a lansa cel mai mic model din gamă în această toamnă. Jeep Renegade a fost deja prezentat publicului, dar cei interesaţi îl vor putea achiziţiona după luna septembrie a acestui an. Jeep Renegade împarte platforma tehnică cu viitorul SUV Fiat 500X. Interesat de noutățile Jeep? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Kia

Kia Soul

Kia aduce în acest an o variantă modificată a modelului Soul. Noul model beneficiază de o parte frontală actualizată, dar designul general rămâne fidel stilului pătrăţos al acestui model. Interesat de noutățile Kia? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Lexus

Un nou SUV va putea fi admirat în showroom-urile Lexus începând cu luna septembrie a acestui an. Noul Lexus NX se va poziționa în gama Lexus sub actualul RX şi va concura direct cu BMW X3, Mercedes-Benz GLK și Audi Q5. Interesat de noutățile Lexus? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz S-Klasse Coupe

Marca germană din Stuttgart aduce o nouă navă admiral în gama modelelor cu stea. Este vorba de noul S-Klasse Coupe, model care poate fi deja comandat la dealerii din România, preţurile fiind deja anunţate. Interesat de noutățile Mercedes-Benz? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Mini

Mini hatchback

An important şi pentru Mini. Noul Mini hatchback a ajuns deja în showroom-uri, iar Automarket l-a testat deja. A treia generaţie a celebrului Mini este deja disponibil la vânzare, clienţii putând alege între două variante de motorizare pe benzină şi una diesel. Preţurile sunt deja disponibile şi pot fi consultate AICIInteresat de noutățile MINI? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Nissan

Nissan X-Trail

Nissan are în gamă multe modele noi. Abia a înlocuit modelul Qashqai, că la jumătatea acestui an vom putea admira în showroom-uri şi noul Nissan X-Trail, precum şi versiunea facelift a popularului model JukeInteresat de noutățile Nissan? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Opel

Opel Adam Rocks

Opel nu are programate prea multe noutăţi la vânzare pentru acest an.

Însă în august ar trebui să vedem în reprezentanţe versiunea Cross a micului Opel Adam, ce va purta numele Opel Adam Rocks Convertible. Interesat de noutățile Opel? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Peugeot

Peugeot 308 SW

Peugeot a introdus de anul trecut un nou model compact numit tot 308, ca şi predecesorul său. Noul model s-a dovedit a fi un succes, aşa că Peugeot va pune la vânzare în acest an şi versiunea break, numită Peugeot 308 SW. Cel mai mic model din gamă primeşte şi el un înlocuitor, noul Peugeot 108 urmând a fi disponibil la vânzare din vară. Interesat de noutățile Peugeot? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Porsche

Porsche 911 Targa

Două modele noi vor putea fi admirate în reprezentanţele Porsche în 2014: noul 911 Targa şi deja celebrul SUV Macan. Porsche Macan este deja disponibil la noi în ţară şi are deja şi lista de preţuri anunţată. Iar versiunea 911 Targa este prezent și el în showroom-ul Porsche din București, deci poate fi admirat oricând de către cei interesați. Interesat de noutățile Porsche? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Renault

Renault Twingo

La Renault, gama Megane a trecut printr-un facelift şi a sosit deja în showroom-uri, preţurile fiind deja disponibile, iar în toamnă Renault va aduce la vânzare şi noul Twingo, construit pe o plaformă comună cu viitorul model Smart. Interesat de noutățile Renault? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Skoda

Skoda Octavia Scout

În această vară, Skoda aduce la vânzare un singur model nou: varianta Scout a modelului Octavia. Este vorba de versiunea break cu tracţiune integrală şi gardă la sol mai mare, gândită pentru drumuri dificile. Interesat de noutățile Skoda? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Subaru

Subaru WRX STI

Marca japoneză are un nou model performant în gamă, iar acesta va ajunge în reprezentanţele mărcii în această vară. Vorbim despre noul WRX STI cu tracţiune integrală şi motor boxer turbo de 305 CPInteresat de noutățile Subaru? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Suzuki

Suzuki Celerio

În această vară, Suzuki va pune la vânzare un nou model mini care îl înlocuieşte pe îmbătrânitul Alto. Este vorba de Suzuki Celerio, model prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Interesat de noutățile Suzuki? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Toyota

Toyota Yaris facelift

Toyota îşi împrospăteaza gama de modele mici şi mini şi va aduce în showroom-uri în luna august o nouă generaţie a modelului Aygo şi un facelift foarte serios pentru modelul Yaris. Ambele vor fi disponibile la vânzare în a doua parte a anului. Interesat de noutățile Toyota? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Volkswagen

Volkswagen Touareg facelift

O listă lungă de modele împrospătate vor ajunge în acest an la reprezentanţele Volkswagen: Polo facelift a sosit deja şi va fi urmat de Touareg facelift, Scirocco facelift şi Jetta facelift în a doua parte a anului. Volkswagen Polo facelift are deja lista de preţuri anunţată. Interesat de noutățile Volkswagen? Fii printre primii care conduc noile modele. Cere oferte speciale la dealeri.

Comentarii (8)

  • Seria 4 e cea mai tare !
    8 10
  • Dacia Plant
    Toate imi plac. Parca Suzukiul este mai urat ca modelul Alto din acest moment insa este foarte bun modelul Alto ca fiabilitate performante si consum.
    10 1
  • razvanis
    Cupra ? Apare in august !
    3 1
  • Un articol foarte slab. Va dau doar doua exemple de automobile cu vanzari mari care lipsesc din lista noilor modele lansate in 2014 in acest articol: noul Audi A4 (B9) si Vw Passat (B8).
    4 4
  • De unde sti tu ca vor fi lansate in 2014 si nu in 2015 ?
    2 2
  • razvan magureanu
    Audi A4 nu vine anul acesta, in schimb VW Passat va fi prezentat la salonul de la Paris la inceputul lui octombrie si se vinde din noiembrie-decembrie.
    0 0
  • Designerul celor de la Toyota o fi platit sau face pe datorie chestia aia numita parte frontala, la Yaris.
    3 0
  • inexorabil
    O fi vrând Cadillac în Europa, dar speră să-şi facă intrarea mimând paradigma luxului specifică şcolii europene...În loc să se analizeze pe sine însuşi, preferă să se pună în aceeaşi balanţă cu "etaloanele de greutate" impuse de Triadă. Mă mir că încă nu apelează la soluţia care garantează "succesurile"...Desigur, mă refer la Diesel. Am presimţit demult că, treptat, Caddy se va dispensa de V8-ul tradiţional şi definitoriu. De fapt, era de aşteptat! Ce poate fi mai palpitant decât sfântul motor Opel de 2L inline-4 turbo, nu? Mă rog, se speculează că nu se va renunţa complet la V8, pe care cică îl va folosi preconizata navă-amiral LTS, dar într-o variantă de cilindree sub 5L şi...twin-turbo. Observ că RC tot mizează pe "tradiţia" lui Cadillac de a "muşca din asfalt". Formidabil...Oare americanii s-au tâmpit într-atât încât chiar au pierdut pe întortocheatul drum al globalizării înţelesul limpede, non-ambiguu, al noţiunii de limuzină?! "Noul plan GM" ? Dacă această expresie ar echivala cu o marcă de hârtie igienică, aş cumpăra-o cu predilecţie...
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru