Lecție de sinceritate predată de Audi: ”Noul Q2 nu va putea fura clienții lui Countryman pentru că sunt prea fideli”

de Bogdan Mirică
Luni, 12.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi vrea ca noul Q2 să fure din clienții lui Mercedes GLA și BMW Seria 1. Nu se gândește la Mini Countryman, pentru că modelul englez are clienți mult prea fideli.

Noul Audi Q2 ar urma să-i ajute pe germani să-și consolideze poziția pe piața SUV-urilor premium, dar și să atragă clienți noi. De fapt, Audi recunoaște că speră să fure oameni care ar fi optat pentru un Mercedes sau un BMW, rivalii eterni ai brandului din Ingolstadt.

Cel mai accesibil SUV Audi plănuiește să lovească în vânzările lui Mercedes GLA și chiar BMW Seria 1. Clienții acestor modele ar putea fi tentați de ideea unui SUV ceva mai practic, cu mai mult spațiu interior.

Matthias Fink, designerul care s-a ocupat de aspectul exterior al noului Q2, crede că noul SUV Audi nu este un atlet subțirel, ci mai degrabă un jucător american de fotbal, plin de mușchi.

Urmareste Automarket
Cu toate acestea, în ciuda designului său curajos și atrăgător, Audi Q2 nu va putea să fure din clienții rivalului Mini Countryman.
Chhar germanii recunosc că Mini reușește să își fidelizeze fantastic clienții și ar fi imposibil pentru Q2 să-i facă să părăsească brandul.

Pentru a face față competiției, Audi Q2 va avea o serie de motoare diesel și benzinp, sistemul Virtual Cockpit cu ecran de 12 inch în locul instrumentelor de bord, ecran multimedia de 8 icnh și o serie de tehnologii pentru siguranța pasagerilor.

Comentarii (3)

  • carcotasu
    salutari .. tot io .. v-a mai ramas de corectat partea cu chhar si benzinp .. incet incet ajungem
    7 0
  • Mini are poveste in spate. Mini e retro. Bordul e al lui ca design si nu il vezi la modele BMW.

    Q2 e intrarea Audi in clasa respectiva. E oarecum banal. Bordul il vedem deja pe destule modele Audi. Ca sa nu mai zic ca se aseamana cu cele Mazda.
    6 1
  • "Lectii de sinceritate" venite de la o marca a hiper-mincinosului concern VAG ?!
    Hahaha... e buna, da' la Pagina Comica.
    9 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru