Leon Cupra, aproape de lansare

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 29.06.2006
Cel mai puternic model lansat vreodata de Seat se pregateste de lansare. Aceasta va avea loc la apropiatul Salonul Auto din capitala Marii Britanii.

Standul Seat de la Salonul Auto din Londra va fi dominat de o atmosfera sportiva. Asta pentru ca, in acelasi spatiu, ne vom intalni cu trei versiuni sport ale modelelor Seat deja aflate pe piata. Leon Cupra (prezentat in premiera mondiala) se va alatura deja cunoscutelor Leon FR si Altea FR, modele care se vor lansa cu aceasta ocazie in Marea Britanie.

Seat pastreaza noul Cupra strict secret pana in 18 iulie, ziua lansarii oficiale a modelului. Constructorul spaniol a prezentat pana acum un teaser, pe care il puteti admira (in masura in care se poate) si dumneavoastra. Acesta va fi cel mai puternic model lansat pana acum de Seat, puterea fiind dezvoltata de un propulsor T FSI de 2.0 litri. Il va depasi, astfel, pana si pe legendarul Leon Cupra R, care avea la dispozitie, la vremea lui, 225 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru