Leon facelift si Exeo break, premierele Seat la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 04.02.2009
Seat va dezvalui in cadrul Salonului de la Geneva faceliftul modelelor Leon si Altea dar si varianta break a modelului Exeo.

In ciuda crizei auto accentuate, SEAT incearca sa se tina de promisiunile facute publicului. Constructorul spaniol a anuntat anul trecut ca intentioneaza sa isi largeasca gama de vehicule si sa revizuiasca modelele deja existente pana in 2010.

Primul pas in acest sens va fi facut la Geneva, unde constructorul spaniol va pregati trei premiere mondiale. Asa cum anticipam inca de anul trecut, Seat va prezenta versiunile revizuite a doua modele foarte importante in gama: Leon si Altea. Faceliftul operat pe Altea se va resimti si pe celelalte variante ale modelului, respectiv XL si Freetrack.

Marea surpriza va fi insa si vedeta standului, Seat pregatind varianta break a modelului Exeo. Spaniolii vor incerca sa exploateze la maxim potentialul modelului dezvaluit la Paris in toamna anului trecut, care are la baza platforma vechii generatii Audi A4.

via | CarScoop

Comentarii (6)

  • leon
    Se stie ca grupul VAG a obtinut cele mai putine cicatrici in perioada asta de criza. Desi Seat de abia se afla pe profit de cateva luni , se vede in continuare sustinerea grupului pentru fratele spaniol.
    Totusi , Alegerea lui Luk pentru noua infatisare seat mi se pare cam abrupta. Dealtfel ma astept ca leon sa fie o corcitura sport cu accente de la 2 designeri total diferiti ca mentalitate...
    Dar uneori corciturile ies mai frumoase decat daca ar fi de rasa pura.. asa ca ramane sa asteptam 5 martie si vom decide atunci.
    0 0
  • andrei
    seat
    Se vede k Exeo e copie fidela dupa A4 varianta anterioara.
    0 0
  • vaiii
    Ce sa mai zici? A inebunit lumea!? Probabil Audi nu-si da seama :|
    0 0
  • a4 clar... : |
    fata arata bine... dar per total da a a4 variant .... oricum ce se mai alege de tara asta.... toti copiaza... toti fac afaceri care mai decare...
    peste tot numa "jmekerii"
    0 0
  • Articol prost
    Ca de obicei un articol idiot. Cred ca era mult mai interesant sa vedem niste poze cu leon facelift decat porcariile alea de sketch-uri cu exeo. Nu crezi?
    0 0
  • pentru Octav
    Nu crezi ca era mult mai interesant sa vezi data la care a fost publicat articolul? Daca te-ai fi uitat ai fi inteles ca articolul a fost publicat cu mult inainte de prezentarea imaginilor oficiale. Multumesc!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru