Leon se intareste

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 31.05.2006
Fanii Leon-urilor puternice pot rasufla usurati. A mai ramas o luna si jumatate pana cand constructorul spaniol va lansa cea mai puternica versiune a modelului: Cupra.

18 iulie va fi ziua in care Seat va prezenta publicului noul Leon Cupra. Noua versiune va fi ceva mai dinamica decat Leon FR si va aduce cu sine varianta mai potenta a motorului Turbo FSI de 2.0 litri (240 CP).

Leon Cupra va concura astfel cu Astra OPC pentru tilul de cel mai potent hatchback cu tractiune pe fata de pe piata. Cupra nu este singurul reprezentant de acest gen al grupului german care iese in lume in acest an, urmatorul fiind mult asteptatul Audi S3, pentru care va fi rezervat acelasi motor, completat insa de un sistem de tractiune integrala.

Mai multe detalii si preturile pentru noul Leon Cupra vor fi disponibile la data lansarii.

Comentarii (5)

  • la naiba cu Leon Cupra
    la naiba cu Leon Cupra, sa scoata noul Leon ca e praf in ochi modelul actual.
    0 0
  • daniel
    Cred ca au uitat de Mazda 3 MPS care are 260 CP, tractiune fata si e hatchback.
    0 0
  • andr3i
    cupra
    du-te mah fratioare cu saracia aia de mazda 3, tu compari una cu cealalta.
    0 0
  • agitatoru
    pentru andr3i
    Saracie mazda 3 prietene? nu stii ce vorbesti. mai puneti la scocoteala si Megane RS F1Team de 230 de cai si VW R32.Documentati-va mai bine inainte sa va apucati sa scrieti
    0 0
  • exceptional !!!
    Va certati degeaba. De ce nu recunoasteti ca actualul model este responsabil direct cu revigorarea imaginii de marca a producatorului Seat? Ca orice model de clasa compacta, este cel mai important din gama si chiar a reusit sa atraga multe simpatii. Designul este rapitor iar tehnica germana reprezinta o garantie indestructibila!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru