Leonardo di Caprio, fanul maşinilor electrice: actorul american a devenit ambasadorul constructorului chinez de electrice Byd

de Daniel Popescu
Marti, 20.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Celebrul actor Leonardo di Caprio a devenit ambasador al constructorului chinez de maşini electrice Byd, ca parte a eforturilor sale de a lupta în favoarea tehnologiilor ecologice.

Leonardo di Caprio este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, iar în ultimii ani s-a implicat puternic în promovarea tehnologiilor ecologice.

Americanul a realizat inclusiv un documentar pentru National Geographic numit Before the Flood în care trage un puternic semnal de alarmă cu privire la schimbările clamatice generate parţial de oameni.

Acum, di Caprio a devenit ambasadorul BYD, unul dintre cei mai importanţi constructori chinezi de maşini electrice. Ca parte a acordului, el va promova noile maşini Byd pe piaţa din China.

Urmareste Automarket
"Oamenii din întreaga lume realizează că maşinile care utilizează combustibili fosili sunt ineficiente şi o ameninţare majoră la adresa planetei.
Sunt foarte încântat să mă alătur efortului de a creşte numărul de maşini ecologice pe drumurile din China"
, a precizat el.

Chiar dacă Byd nu este o marcă cunoscută în Europa, constructorul a vândut 84.000 de maşini electrice în China în primele 10 luni ale anului, în condiţiile oin care piaţa din acest stat a ajuns la 337.000 de unităţi în acelaşi interval de timp. În schimb, Tesla Motors se poate lăuda cu numai 58.000 de unităţi la nivel global în acelaşi interval de timp.

Via AutoPlus

Comentarii (3)

  • kalashnikov
    pentru bani si URSU joaca.....
    15 3
  • Ce bani a luat tu de îți distrugi planeta pe care trăiești? Copii tăi vor avea o planetă de nelocuit. Dar ție ce îți pasă, chip de lut.
    6 6
  • @demin2609
    fii mai coerent in exprimare sau o fi de la alcoale, planeta de nelocuit zici tu, esti prea mic (la minte) sa intelegi cum merg lucrurile.........
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru