Lewis Hamilton va concura la Top Gear

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.11.2007
Lewis Hamilton a fost invitat la show-ul britanic Top Gear pentru a doboara recordul de timp stabilit de The Stig.

Celebra emisune auto britanica Top Gear va marca o premiera importanta in acest weekend. Lewis Hamilton, tanara speranta a Formulei 1 si pilotul echipei McLaren Mercedes, va face o vizita in studiourile si pe circuitul Top Gear.

Moderatorul Jeremy Clarkson l-a provocat pe tanarul pilot la o confruntare cu The Stig, omul care testeaza toate modelele de pe circuitul show-ului britanic. Hamilton va incerca sa doboare cel mai bun timp al pilotului, caruia Top Gear nu a vrut sa-i arate niciodata fata. Vicecampionul mondial va alerga pe un Suzuki Liana / Aerio si va incerca sa parcurga circuitul in mai putin de 1:44.40.

Potrivit unor surse implicate in realizarea emisiunii, planurile tanarului pilot britanic au fost date peste cap de vremea nefavorabila si de o pata de ulei lasata in urma de masina lui Clarkson la inceputul zilei.

Comentarii (3)

  • Of of mai mai...
    Cica surse care au participat la realizare...SCRIE MARE PE SITE-ul Top Gear care e povestea toata, nu e cine stie ce mare secretomanie faptul ca animalul de Clarkson a lasat niste dare de ulei cu un Vauxhall(Holden) Monaro VXR8 pe care chipurile l-ar fi lucrat Mark Webber cu o seara inainte pentru a-l impiedica pe Hamilton sa ii ia locul pe lista pilotilor de F1 de la Top Gear.
    Na ia ca eu sunt asa de bun incat va spun mai multe decat Automarket. Cred ca sunt bun de editor pe aici...
    Sa traiti bine.
    0 0
  • the stig
    ca sa stiti... the stig e Perry McCarthy,fostul pilot de formula 1, si in mod curent e pilot de teste la Arrows, Benetton si Williams.
    0 0
  • esti prost
    Arrows si Beneton nu mai exista,Pilot de teste la Williams in 2007 a fost Nakajima
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru