Lexus a introdus un pachet sport pentru LS 460

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.12.2009
Lexus LS 460 va putea fi comandat alaturi de un pachet sport. Acesta are scopul de a face limuzina de lux a producatorului nipon mai atragatoare pentru clientii tineri.

Divizia de lux a celor de la Toyota a decis sa dezvolte un pachet sport pentru LS 460, pentru a rivaliza modelele sport din gama Mercedes S-Klasse. Noul pachet sport are rolul de a atrage clientii mai tineri, care ar fi ales un BMW Seria 7 sau un Mercedes-Benz S-Klasse in defavoarea unui Lexus LS. Cei de la Lexus vor sa schimbe acest lucru prin pachetul sport oferit doar pentru versiunea cu tractiune spate a lui LS 460.

Desi modelul are acelasi motor V8 de 4.6 litri si 380 CP, LS 460 a fost optimizat pentru a furniza un sunet gutural. Mai mult decat atat, LS 460 cu pachetul sport este singurul Lexus cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza. Transmisia cu opt trepte a acestui model a fost optimizata pentru schimbari de trepte mai rapide, utilizand acum un soft similar cu cel al lui IS-F.

Suspensia lui Lexus LS 460 a primit setari mai sportive, iar modelul beneficiaza acum de jante de aliaj de 19 inch. Franele de pe fata sunt create de Brembo, iar grila fata a fost inlocuita cu un element mai sportiv.

La interior, volanul imbracat in piele poate fi incalzit, iar scaunele fata stadard au fost inlocuite cu unele mai sportive.

Via | AutomotiveNews (inreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru