Lexus Concept F anunţă o nouă sportivă în gama mărcii premium japoneze

de Mircea Meșter
Joi, 18.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Modelele de performanţă reunite sub sigla F în gama Lexus se pregătesc să primească un nou membru. Deocamdată, acesta este anunţat de două imagini-teaser dublate de un comunicat sărac în informaţii.

Lexus profită de Salonul Auto de la Detroit, care îşi deschide porţile pentru jurnalişti în 12 ianuarie şi pentru public în 16 ianuarie, pentru a prezenta un concept care deocamdată păstrează o mulţime de secrete nedezvăluite. Dezvăluit în două imagini alăturate unui comunicat de presă foarte scurt, conceptul denumit oficial Lexus F anunţă o versiune sportivă de serie pentru unul dintre sedanurile actuale ale mărcii japoneze premium.

Cum ştim că vechiul IS F a fost înlocuit între timp de coupe-ul RC F, rival direct al lui BMW M4 şi C-Klasse AMG, este foarte probabil ca noul model pe care îl anunţă prototipul japonezilor să fie versiunea dinamică a modelului GS. Mergând pe firul logic, concluzionăm că avem în faţă concurentul direct al lui M5 şi/sau M6, informaţie care va fi confirmată sau infirmată abia în luna ianuarie, atunci când cei de la Lexus vor dezvălui maşina la cel mai mare salon auto nord-american.

Deocamdată, imaginile ne dezvăluie o maşină care primeşte "tratamentul" F pe care cei de la Lexus îl dezvoltă de ceva vreme pe versiunile sale peformante, ceea ce înseamnă o grilă frontală imensă şi agresivă, praguri specifice, bosaje mărite ale aripilor şi, evident, prezenţa logo-ului F în zonele laterale ale maşinii.

via Lexus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru