Lexus face rival pentru BMW Seria 1 si Audi A3

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 20.10.2008
Lexus va intra in scurt timp in lupta cu greii segmentului compact, lansand un model care se va lua la tranta cu acestia.

Seful de marketing al diviziei europene Lexus, Tadashi Arashima, a confirmat faptul ca producatorul nipon de modele de lux lucreaza in acest moment la un model compact care sa concureze pe aceeasi piata cu BMW Seria si cu Audi A3. Noul model va fi cel mai mic din gama Lexus, niponii avand ca target vanzarea a circa 150.000 de exemplare pe an.

Conform oficialului producatorului asiatic, noua compacta Lexus urmeaza sa indeplineasca toate normele si standardele de siguranta ale europenilor, designul urmand sa fie facut, de asemenea, dupa gusturile clientilor de pe Batranul Continent.

Se pare ca din noul model Lexus se va naste o gama completa de versiuni, aceasta urmand sa includa un cabriolet si un coupe. Foarte probabil, pe langa motorizarile diesel care vor asigura vanzarile in Europa, lexus va prezenta o versiune hibrida a noii aparitii din gama.

via | Leftlane

[poll]129[/poll]
Taguri: A3, Audi, BMW, Lexus, Seria 1

Comentarii (3)

  • prudentul
    sursa de inspiraţie?
    Cred că s-au inspirat copios după conceptul FT-HS, care prefigurează viitoarea Toyota Supra.
    0 0
  • foarte inteligent "s-au inspirat"
    Lexus este divizia de lux a lui TOYOTA ... so ?
    0 0
  • prudentul
    nu e nici o contradicţie
    Te poţi inspira foarte bine din propria ta creaţie, nu e nevoie ca fiecare model să fie radical deosebit de celălalt. De pildă, Porsche. De zeci de ani tot execută variaţiuni pe aceeaşi temă. Au luat 911-le la frecat şi tot schimbă ceva la el, după care îl vînd ca "model nou".

    AÅŸa ÅŸi cu Lexus-ul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru