Lexus IS și CT Sport Edition: versiuni cu look sportiv pentru modelele constructorului japonez premium

de Dragoș Băltățeanu
Vineri, 04.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus lansează versiuni cu look sportiv pentru modelele IS și CT. Noile versiuni Sport Edition vor primi o serie de modificări vizuale, dar la nivel tehnic cele două modele rămân neschimbate.

Lexus aduce la Salonul Auto de al Frankfurt versiuni Sport Edition pentru modelele IS și CT. Noile versiuni au un aspect mai agresiv și o serie de elemente sportive adăugate designului exterior, dar la nivel tehnic, cele două modele rămân neschimbate. Versiunea Sport Edition va fi disponibilă pentru modelele Lexus IS 200t, IS 300t și CT200h. Modelele Sport Edition vor putea fi recunoscute datorită jantelor de aliaj de culoare neagă de 16 sau 17 inch, carcasele negre ale oglinzilor exterioare și difuzor aerodinamic spate.

Opțional, Lexus va oferi plafon vopsit în culoarea neagră, ce poate fi combinat cu una din cele nouă culori disponibile pentru caroserie. Pachetele sunt similare atât pentru CT cât și pentru modelul IS, iar în acest mod va exista o versiune intermediară între modelele normale și cele F-Sport. Prețurile pentru noile versiuni Sport Edition nu au fost încă comunicate, dar vânzările vor începe pe piața europeană începând din luna octombrie.

Via Carscoops

Comentarii (2)

  • sper ca nu-i copiaza pe nemti cu edition-uri la infinit...
    1 5
  • andi77
    vedeti ca aveti un typo in titlu premim-premium
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru