Lexus LFA ar putea avea un succesor: oficialii nu mai pot ignora numărul mare de cereri pentru un nou vector de imagine

de Cornel Șocariciu
Vineri, 19.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus LFA a reprezentat un vector de imagine pentru constructorul nipon. Acum, fanii își doresc un succesor, iar câțiva oficiali îmbrățișează aceeași idee. Rămâne de văzut dacă un nou proiect atât de important o să mai primească undă verde din partea conducerii.

În octombrie 2009, Lexus lansa supercarul LFA în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Asamblarea lui LFA a demarat la finalul anului 2010, iar producția a fost limitată la 500 de exemplare.

La scurt timp, o serie de zvonuri anunțau un succesor pentru LFA, dar japonezii nu au continuat în această direcție. Dar iată că decizia luată atunci s-ar putea schimba.

Jeff Bracken, vicepreședintele Lexus, spune că marca niponă are nevoie de un nou vector de imagine. Atât fanii, cât și dealerii își doresc un succesor al lui LFA, iar cei din conducere nu mai pot ignora numărul mare de cereri. În aceste condiții, un nou supercar cu logo-ul Lexus "nu reprezintă o ușă închisă".

Mai mult decât atât, și Yoshihiro Sawa, președintele Lexus, îmbrățișează această idee.

"Îmi doresc ca Lexus LFA să aibă un succesor, dar pentru moment situația este complicată. Îmi este dificil să răspund așa cum îmi doresc, dar acum avem alte priorități", a declarat oficialul Lexus.

Via | CarBuzz

Comentarii (1)

  • mircea badea
    trebuie neaparat. dar probabil acum va fi electric.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru