Lexus NX facelift, anticipat de un teaser: noutăți la designul exterior și îmbunătățiri la interior

de Daniel Popescu
Miercuri, 29.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus NX facelift va fi dezvăluit la jumătatea lunii aprilie și este anticipat de un teaser care oferă primele indicii despre designul blocurilor optice.

Lexus a confirmat în această săptămână că va prezenta facelift-ul lui NX cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, în cadrul unui eveniment care va avea loc în 19 aprilie.

Constructorul japonez a publicat un teaser care evidențiază partea frontală a SUV-ului, în special blocurile optice. Acestea au un design mai agresiv decât în cazul generației actuale și nu se mai prelungesc atât de mult.

Lexus nu a oferit niciun fel de alte detalii cu privire la NX facelift, însă a menționat în cadrul unui scurt comunicat de presă că interiorul va beneficia de asemenea de unele noutăți. "Cu un design exterior actualizat și îmbunătățiri la interior care adaugă elemente de confort și funcționalitate, NX va răspunde cerințelor clienților de lux la nivel global", menționează japonezii.

La standul de la Shanghai, constructorul va prezenta și noul Lexus LS500h, care a fost dezvăluit în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de la începutul lunii martie.

Via Lexus

Comentarii (6)

  • Chiar și cu riscul de a fi numit cocalar ce preferă germanele (deși nu e așa), tot mă dor ochii când mă uit la designul ăla încărcat și obositor. Unele modele Lexus, mai ales cele recente, zici că sunt scoase din iad.
    10 10
  • Ia-ti skoda atunci, nu de alta dar...vine din raiul masinilor frumoase si cu personaliate si mai ales fiabila made by VAG.
    17 10
  • @q

    Dacă aș fi avut bugetul, chiar așa aș fi făcut. Mie nu-mi trebuie mașină cu ”personalitate” pentru că nu am nevoie de atenție și admirația nimănui. Dacă dai click pe userul meu vei vedea că deși nu sunt fan VAG, îmi place Superb II facelift, Octavia III înainte de facelift și chiar Superb III. Mi se par mașini simple, încăpătoare, confortabile, cu o bună calitate a interiorului pentru oameni ca mine care sunt familiști și nu le pasă să ia ochii nimănui. Deci, mulțumesc de sfat, e unul bun!

    De asemenea, tot dând click pe userul meu vei vedea că în topul mașinilor care îmi plac e și Mazda6. Eu nu mă iau după naționalitatea mărcii ca să îmi placă o mașină sau nu. Pur și simplu consider că noile Lexus-uri sunt urâte. Au un design încărcat, obositor, ca a unui adolescent care se chinuie din răsputeri să atragă atenția asupra lui.
    12 8
  • Marian
    Asta e Nike design dupa cum se vede din semnatura luminoasa ...
    4 2
  • @Moldovean

    inseamna ca ai inteles cu'i se adreseaza designul lui Lexus...
    4 5
  • Întotdeauna am admirat această marcă deși mulți iubitori de auto nu împărtășesc ideile și filozofia lor. Dar orice preferință ai avea trebuie recunoscut faptul că au modele foarte interesante dpdv tehnologic și au un design aparte, care după gustul meu este îndrăzneț și aristocratic.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru