Lexus NX primește o ediție specială Sport: mici noutăți estetice și jante din aliaj de 18 inch

de Daniel Popescu
Marti, 22.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a anunțat lansarea unei ediții speciale Sport pentru SUV-ul NX, care primește câteva noutăți estetice cu tentă sportivă și noi jante din aliaj de 18 inch.

Lexus a anunțat marți extinderea ediției speciale Sport pentru un nou model. După SUV-ul RX și hatchback-ul CT, acum a venit rândul SUV-ului NX să primească ediția Sport, care este disponibilă pentru nivelurile de echipare Comfort și Business.

Principalele noutăți sunt introducerea unor elemente de design cu aspect sportiv, printre care se numără detalii exterioare negre și modificări la nivelul grilei frontale. De asemenea, NX Sport mizează pe un nou set de jante din aliaj de 18 inch.

În funcție de piața de comercializare, acestea au un finisaj contrastant în nuanțe de negru și alb sau adoptă un aspect bitonal cu nuanțe de bronz și închise la culoare. La interior noutățile sunt mai puțin spectaculoase și vizează finisajul predominant negru cu unele elemente albe pe tapițerie.

Noua ediție Sport va fi disponibilă pe piețele din Europa din această iarnă, atât pentru versiunea cu motor turbo pe benzină de 2.0 litri și 238 de cai putere, cât și pentru varianta hibridă de 197 de cai putere.

Via Lexus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru