Lexus pregateste IS-F Evo

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.03.2007
Constructorul japonez Lexus intentioneaza sa produca un model de performanta, IS-F Evo, care sa rivalizeze cu BMW M3 CLS.

In ianuarie la Salonul Auto de la Detroit, Lexus a dezvaluit modelul de performanta IS-F, cel mai puternic din toata gama de modele a constructorului japonez. Se pare insa ca Lexus nu se opreste aici, compania pregatind un nou model care se va numi IS-F Evo.

Acesta va utiliza o caroserie cu structura din fibra de carbon si va avea un interior mult simplificat pentru a scadea masa masinii si pentru a imbunatati performantele acesteia. Motorul va fi insa pastrat, V8-ul de 5.0 litri oferind suficienta putere (400 de cai), dupa parerea inginerilor japonezi. Supercar-ul va atinge 100 de km/h in doar 4.9 secunde si va fi limitat electronic la 250 de km/h.

IS-F Evo va fi un model cu editie limitata inspirat de BMW M3 CLS, cu care de altfel va si concura. Modelul de performanta va ajunge in showroom-uri la inceputul lui 2009, insa preturile nu au fost inca fixate.

Comentarii (1)

  • super tare msina tere mult as vrea sa ii bate japonezi pe nemti si la modelele sport
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru