LF-1 Limitless: prima imagine teaser cu prototipul care va dicta designul viitoarelor SUV-uri Lexus

de Cornel Șocariciu
Marti, 05.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus aduce conceptul LF-1 Limitless în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Prototipul ar urma să dicteze designul viitoarelor SUV-uri din gama constructorului nipon.

Lexus a publicat o imagine teaser cu viitorul crossover LF-1 Limitless. Japonezii spun că prototipul va fi lansat în cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment programat să-și deschidă porțile la jumătatea lunii ianuarie.

Crossoverul LF-1 Limitless a fost desenat de oamenii din cadrul centrului de design CALTY din California. Conceptul anticipează o nouă linie de design pe care o vom vedea implementată pe viitoarele SUV-uri de serie.

În același timp, noul prototip japonez este descris drept un "crossover fără limite" gata să rescrie limitele în ceea ce privește luxul. În imaginea teaser oferită de niponi observăm un plafon plonjat, un eleron masiv și stopuri extrem de generoase. Totuși, nu trebuie să uităm de faptul că LF-1 Limitless este doar un concept, iar o posibilă versiune de serie ar urma să renunțe la o parte dintre artificiile stilistice.

Până în acest moment, Lexus nu a oferit informații despre sistemul de propulsie folosit pe viitorul prototip.

Cu detalii complete despre noul LF-1 Limitless vom reveni în 14 ianuarie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru