Limita de viteza de 32 km/h in Londra

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 08.04.2008
Ken Livingstone, primarul Londrei, promite o limita de viteza de 32 km/h in oras in cazul in care va fi reales.

Esential

32 de km/h ar urma sa fie limita de viteza in Londra.

La cateva sapatamani dupa taxa de poluare introdusa in capitala Angliei, primarul londonez promite introducerea inca unei masuri controversate.

Ken Livingstone a declarat ca daca va fi ales pentru un al treilea mandat va introduce o limita de viteza de 20 mile pe ora (32 km/h) in Londra.

Primarul Londrei sustine ca o limita de viteza de 32 km/h va reduce considerabil numarul de decese din accidentele rutiere. Livingstone spune ca 90% dintre pietonii accidentati mortal sunt victime ale vitezelor de cel putin 64 km/h, in timp ce doar 2% dintre pietoni mor in urma unor accidente in care masinile au 32 km/h.

Expertii in trafic sustin ca o asemenea limita de viteza ar urma sa aglomereze si mai mult capitala britanica si ar mari gradul de emisii poluante.

Via | MotorAuthority  

Comentarii (1)

  • gigi bidon
    xxx
    e destept rau asta...ar scadea nr de pietoni ucisi de masini...dar ar creste nr de oameni ucisi de CO2.In plus omoara economia cu timpii astia mari de transport
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru