Limuzina lui Donald Trump face ultimele teste înainte de lansarea oficială: va avea peste șase tone și geamuri de 15 centimetri grosime

de Bogdan Mirică
Miercuri, 31.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
General Motors dezvoltă viitoarea limuzină a președintelui Donald Trump. Aceasta va avea la bază șasiul unei camionete americane.

Asemeni oricărui președinte care s-a perindat pe la Casa Albă, Donald Trump va avea parte de o limuzină personală. Aceasta se află în curs de dezvoltare în cadrul centrelor de testare General Motors, unde a și fost surprinsă recent de fotografii spion.

Limuzina prezidențială va fi dezvoltată pe platforma uneia dintre camionetele GM pentru a beneficia de suportul necesar unei mașini care va cântări destul de mult, având în vedere nivelul ridicat de protecție de care va beneficia. Ne referim aici la panourile de caroserie și la geamurile blindate, acestea din urmă cu o grosime de 15 centimetri.

Urmareste Automarket
În aceste condiții, specialiștii se așteaptă ca limuzina prezidențială să cântărească între 6.8 și 9 tone, o masă incredibil de mare pentru o mașină din zilele noastre.
Prin urmare, nici viteza maximă nu va fi una impresionantă. Mașina va putea să facă față unui atac armat, unui atac cu bomba sau unui lansator de rachete.

Din punct de vedere estetic, limuzina va prelua designul lui Cadillac CT6, nava amiral a brandului american, ceea ce înseamnă că partea frontală va beneficia de blocuri optice verticale. Ca o particularitate, noua limuzină a lui Donald Trump va avea o parte posterioară ușor mai alungită, asemeni modelelor Rolls Royce. Încă nu este foarte clar de unde vine această modificare de design.

via motor1

Comentarii (2)

  • anonymus
    Believe me. It's gonna be YUGE!!!!
    15 1
  • dragnea ftw
    daca ii da vreunu cu drona in cap cand iese din masina/casa etc...
    basescu...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru