Lincoln MKX - primele imagini cu noua generație a SUV-ului american premium

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 11.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele imagini cu noua generație a SUV-ului Lincoln MKX au ajuns pe internet înainte de debutul oficial de la Salonul Auto de la Detroit.

SUV-ul premium Lincoln MKX a ajuns la a doua generație. Lincoln plănuia o lansare oficială în cadrul Salonului Auto de la Detroit, dar planurile mărcii americane au fost date peste cap de apariția online a imaginilor cu noul model MKX. Noul Lincoln MKX preia linia de design anunțată de conceptul MKX cu o grilă a radiatorului impresionantă, separată în două părți de emblema Lincoln. Noul MKX folosește faruri LED, iar caroseria se remarcă prin linii musculoase și un plafon panoramic din sticlă.

În spate, noul MKX se prezintă cu stopuri redesenate, evacuare duală și cameră video pentru mersul cu spatele. Din imagini, interiorul pare că a făcut un pas important către materiale de calitate mai bună și un design modern. Nu există detalii oficiale încă, dar se poate observa că noul Lincoln MKX folosește tapițerie din piele, inserții de lemn și metal. Consola centrală a fost fabricată în stil "Volvo", având un spațiu de depozitare în spatele său. Instrumentele de bord au o linie elegantă, iar sistemul infotainment este unul de ultimă generație.

De remarcat comenzile pentru cutia de viteze automată sunt o serie de butoane amplasate pe consola centrală, în loc de levierul tradițional. Noul Lincoln MKX va folosi un sistem audio Revel ce promite o calitate superioară a audiției.

Urmareste Automarket
Lincoln MKX este bazat pe modelul Ford Edge, deci cel mai probabil va fi propulsat de motorul Ecoboost V6 de 2.7 litri ce dezvoltă aproximativ 300 CP.
Linvoln MKX va fi disponibil atât cu tracțiune față cât și integrală.

Via WCF

Comentarii (1)

  • Inca un "all american american" :) Dar arata bine, chiar daca pare usor sters.
    Se aduna argumentele pentru a ma muta in state! :)
    20 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru