Liniuta Top Gear: Bugatti Veyron vs Pagani Zonda F

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 28.11.2008
Top Gear continua sa testeze capacitatile lui Bugatti Veyron, de aceasta data impotriva unui rival de temut: Pagani Zonda F.

Comentarii (26)

  • Anonymus
    Drag race - irelevant
    Era si de asteptat ca Veyron-ul sa treaca inaintea Zondei, intr-o cursa care presupune numai putere si nimic altceva pe distanta de 400 m; dar ceea ce conteaza cu adevarat este timpul scos pe circuit, si la acest capitol, Pagani Zonda F sta mai bine decat Bugatti.
    0 1
  • Crysty
    Cursa
    Sunt de acord cu Anonymus!
    0 1
  • as21ro
    @ Anonymus --> ai perfecta dreptate... ;)
    0 0
  • poate
    poate pe circuit sta mai bine pagani dar ca sofer se sta mai bine in bugatti.
    0 0
  • Anonymous
    edit
    @admin:
    Editati titlul, este "LINIUTA" nu "LINUTA".
    P.S. Super filmuletul ;)
    0 0
  • baubau
    Baieti... chir daca voua un drag nu vi se pare relevant ar trebui sa stiti ca pt majoritatea oamenilor de pe glob este. Nu cred ca cineva a rate-uit vreodata o masina pe baza timpului scos pe circuit. Si nu va mai puneti atat impotriva la Veyron. Masina aia a fost o premiera, un deschizator de drumuri. Si mai mult de atat ofera tot ce si-ar putea dori un sofer. Mai putin consumul de combustibil :)). Si daca peste 50 de ani o sa va intrebe nepotii vostri ce masina v-a fascinat cand erati tineri o sa ziceti Bugatti Veyron! N-o sa-si aduca nimeni aminte de... Pagani Zonda, Keonigsegg CCX, Ariel Atom, Ascari A10 sau Gumpert Apollo.
    0 0
  • baubau, numai timpenii spui, auzi, ca nu se apreciaza o masina dupa timpul scos pe un circuit....gizas, am trait sa o aud si pe asta. Daca taceai....
    0 0
  • @baubau
    marsh mah ca nu sti ce vorbesti...!!!
    masina aia i facuta sa mearega doar drept !! ,la prima curba cu un pik de viteza esty in primu copac sau santza:Dsau ce i intalni:P...in rest numai bine all
    bye bye
    0 0
  • paul S
    slabut
    Ce-i cu trotinetele astea?
    Sa vezi cum pleca Oltcit-ul meu!
    L-am vandut acum 5 ani, cu 7 milioane.
    Acum imi pare rau, ca as fi facut o liniuta cu Sonda Bugattini Paganini astia, sa le arat ce inseamna demaraj.
    1 0
  • pt baubau
    baubau ...noi ce sa iti facem dak u in loc sa te duci si u la liceul ala amarat la care ai fost u te duceai mereu cu baietii la pokere si barbut ...acu se ia lumea de tine k nu sti sa scri si ai numai idei idioate :)))) plm eu la undercover cu pagani km ii fac pe toti :))) app voi comparati:"avioane de vanatoare cu alea de pasageri" ohhh bine k nu a mai adus nimeni vb de logane acu
    0 0
  • baubau
    MA GANDEAM EU CA VB DOAR CU PUSTI CARE NU VAD ALTCEVA DECAT JOCURI nfs. O SA IASA NISTE CUNOSCATORI DIN VOI DE NU TU D'ALEA.
    1 0
  • pff
    @ gogu.. bravo tu cunoscatorule de nefese.. mai bine ziceai ceva de logan, pareai mai inteligent.
    si.. baubau, eu cand o sa fiu mosh de 100 ani, nu voi raspunde veyron in nici un caz. acesta nu poate fi raspunsul unui cunoscator cat de cat, cand ai atatea alegeri. eu sa am bani de 1 veyron, i`as da pe koenigsegg ccx. but that`s just me.
    0 0
  • sau completare
    sau daca as vrea neaparat drag pe 402, un e30 cu motor de m3 turbat de 800~ cai stripped to the bone, eventual rollbar. si gata.
    0 0
  • tari francezii astia fac masini nu gluma
    0 0
  • astia sunt nebuni de la Top Gear o sa vedem cat de curand Veyron Vs Sondero sau Logan.
    0 0
  • Eu ziceam sa vedem un drag intre Veyron si Oltcit sau Aro :))))
    0 0
  • anonymus
    pffff
    @anonymus de mai jos....relevant...ia vezi tu matale cine e mai rapid pe circuit intre zonda si veyron....of of
    0 0
  • si..
    toti cei care comentati aiurea, sunteti niste idioti...de unde stiti voi ca veyronu sta asa prost pe agilitate in curbe...soferii lu peste... ce multe bugatti ati condus la viata voastra. Daca ati fii niste copii de 15 ani v-as gasi instantaneu pretext apoi sunteti unii ditamai oamenii...rusine!
    0 0
  • julian
    DOBITOC
    fra' e un dobitoc de gigi p'aici, ma scoate din minti de fiecare data cind aud de bugatti...
    baaa, neam prost... francezii nu-s in stare sa faca masini... ei produc ceva acolo, dar nu masini... BUGATTI e facut de nemti. fabrica e in alsacia, marca e detinuta de VW. nu exista francezi acolo, pina ca nici limba nu se vorbeste in fabrica aia...
    si apropo de un comentariu de mai sus... doammne ce cretini ! ! ! masina care a iesit pe locul 4 al tuturor timpurilor la topgear "nu sta bine pe curbe" - care esti ba analfabetu'? expertu' lui peste' !
    0 1
  • .....
    tot mai frumos e pagani zonda
    1 0
  • can't find me
    ai scris bine
    julian ai scris bine in dreptul numelui tau DOBITOC
    asta esti. Nu ne mai spune tu cine stie si cine nu stie sa faca masini, ca tu nu stii sa faci nici o roaba. Francezii, prin Renault au cistigat de 2 ori titlul mondial la F1. Nu te face ca stii ce e F1.
    3 0
  • oare...
    Bah....Voi va uitati si la cei care piloteaza masinile? Unui pilot de cursa...iar celalalt...parca ii iesit la plimbarea de duminica....:))
    0 0
  • bbbobbbo
    Alsacia e in Franta
    @julian: "fabrica e in alsacia, marca e detinuta de VW. nu exista francezi acolo, pina ca nici limba nu se vorbeste in fabrica aia..."

    ahahaahaha nu exista francezi in Alsacia!!! Nenea Julian, nu vrei mata sa arunci o privire aici http://en.wikipedia.org/wiki/Alsace, ca sa vezi ca azi Alsacia insasi e in Franta?! Stiu, regiunea asta si cu Lorena au schimbat de n-spe ori stapanii, cand Germania cand Franta, astfel incat nici ei nu mai stiu ce sunt.

    Dar sa zici ca acolo nu-s francezi sau ca nu se vb limba aia...
    1 0
  • ssniper
    NU STIU CE SA MAI CRED
    Ca sa fiu sincer ,eu stiam ca pagani este ce-a mai rapida masina din lume ,iar acum cate zile cineva mi-a spus ca Bugatti este mai bun,iar eu am vrut sa vad cine e mai bun intre bugatti si pagani ,dau de acest site ,si chiar atunci ,dupa ce termin de citit toate cometarile ,nu mai stiam ce sa cred , Deci puteti da o concluzie clara !!!!!!! sa scrie cineva urmatoarele
    pagani bugatti ,dupa care ce cp are fiecare ,cat prinde fiecare si gata ne uitam si vedem cine e mai bun ce tot atata cearta .!!!!!
    0 1
  • ssniper
    dreptate lui kleos
    Kleos are mare dreptate , un pilot de curse stie sa aprecieze mai bine calitatile masini si sa le foloseasca in favoarea lui ,
    1 0
  • Lady Gaga
    ...
    I love Need For Speed
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru